Гери-Никол се целува с Осипова на скандален фолк купон

Доскоро Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B споделяше екзотични кадри от новогодишната си почивка на остров Бали. Скандалната певица обаче вече е на родна земя, а по всичко личи, че разюзданите купони доста са ѝ липсвали.

Блондинката побърза да качи като стори в своя Instagram няколко видеа от фолк парти, на което се забавлява с Жанета Осипова и Миро от "Фермата".

Гери-Никол втрещи с провокативни кадри

“Специално сме се събрали всички хора от “Фермата” тази вечер, но най-важната жена е моята най-добра приятелка Жанет Осипова” - казва във видеото Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B.

Краткото клипче пък завършва със страстна целувка между двете и думите “Обичам те!”.

Прочети повече и виж видео ТУК.

Коментари

 1. 2021.01.14 | 17:37
  това живота на Иронияда никак не ме вълнува
 2. 2021.01.14 | 17:36
  това живота на Иронияда никак не е вълнува
 3. 2021.01.14 | 16:55
  Нека докъде е младо бе..
 4. 2021.01.14 | 16:25
  Специално сме се събрали всички хора от “Спepмaтa” тази вечер да се лижем и обменим флуиди
 5. 2021.01.14 | 16:20
  СЪЗДАВАЩАТА РЕКЕТ РЕПРЕСИИ ХАОС КОРУПЦИЯ И ПРАНЕ НА ПАРИ ПАРТИЯ ГЕРБ И ПАРТИИТЕ НА ФАШИЗМА И РАЗЕДИНЕНИЕТО ВМРО, НФСБ и Атака ПОБЕДИХА ПРОТЕСТА ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТ ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА И БЕЗ БИЗНЕС ЗАЩОТО ФИРМИТЕ ИМ ФАЛИРАХА А И НЕ УСПЯХА ДА СИ ИЗПЛАТЯТ КРЕДИТИТЕ И СЕГА БАНКИТЕ ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯТ СЪС ТЯХ НО СЪС БЕЗДЕЙСТВИЕ И МЪЛЧАНИЕ НЯМА ДА ПОБЕДИМ НИТО ФАШИЗМА НА О.П НИТО МУТРАТА ОТ БИВШАТА СИК КОЯТО УСПЯ ДА ОТКРАДНЕ МИЛИАРДИ ЕВРО OT НАС И ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ И ТАКА СЪЗДАДЕ ТАЗИ КРИЗА
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

18+

още

Анкета

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Постигна ли перфектната визия Джулияна Гани?

Избрано от Интернет