Били Айлиш получи ограничителна заповед срещу преследвач

  • 19 юни 2020 18:26

  • 955
  • 1
 Били Айлиш получи ограничителна заповед срещу преследвач
© Getty Images

Тийн сензацията Били Айлиш е получила постоянна ограничителна заповед срещу преследвач, предадоха БТА и Асошиейтед прес.

Осемнадесетгодишната изпълнителка заведе иск срещу 24-годишния Пренел Русо миналия месец, след като натрапникът се появил седем пъти пред дома й в Лос Анджелис в опит да се срещне с нея.

Русо за първи път дошъл пред дома на Били Айлиш на 4 май, позвънил на вратата и попитал баща й дали певицата живее там. Въпреки отговора, че е сбъркал адреса, натрапникът се завърнал по-късно. Русо бил прогонен от охраната, но отново се появил и дори се наканил да пренощува пред дома.

Били Айлиш пусна устойчива модна линия

Преследвачът се завърнал и на следващия ден и дори се опитал да проникне в къщата. В крайна сметка Пренел Русо е бил арестуван за нарушаване на границите на частна собственост.

След като първоначално Били Айлиш получи временна ограничителна заповед срещу Русо, сега съдия Даяна Гулд-Салтман е издала перманентна за срок от три години. Заповедта забранява на натрапника да прави опити да се свърже с певицата или родителите й, да им досажда и да ги тормози. Пренел Русо освен това трябва да стои на 100 ярда (91 метра) от тях. На преследвача е забранено също да се появява на местата, които Били Айлиш посещава по работа.

Novini.bg
955 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
махмулрлук е налегнал преписвача

2020.06.21 | 19:56

1
мислех, че е редно преследвача да получи ограничението, след като преследва, а не жертвата

Добави коментар

Водещи новини