Биляна Дол окончателно разкара Божинов

  • 10 януари 2020 10:34

  • 14446
  • 4
Биляна Дол окончателно разкара Божинов
© Instagram

Биляна Дол окончателно разкара Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб. Сръбкинята си е събрала и последните останали вещи от апартамента на бившия нападател на сръбския „Партизан” още в края на 2019 г.. Брюнетката е решила да започне на чисто новата година. Проверка на вестника ни показа, че силиконовата красавица е изтрила всички снимки с Божигол.

„Биляна видя, че Валери няма да се промени и отношенията им са изчерпани. Защо да стои до мъж, който не я оценява, като може да има някой богат, хубав и верен човек до себе си?. Божинов продължава да се задява с „малки котета”, а тя не може да се задоволи с това да седи вкъщи, пък той да й кръшка”, коментира близка до Биляна Дол.

Красавицата посрещна 2020 година в родния Белград. Брюнетката се отдаде на щури вечери в едни от най-скъпите заведения в сръбската столица, като компания й правеха приятелки. Биляна не спира да публикува снимки в мрежата и да обяснява, че се чувства много щастлива без Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб.

Биляна и Валери пак се разделиха!

Припомняме, че двамата се разделиха в началото на лятото, а през есента се събраха. Сдобряването продължи едва 3 месеца, а сега двойката отново е разделена. Валери посрещна празниците в самота. Около Коледа той се събра за кратко с Ники Михайлов и Николета. През останалото време бе изцяло в мъжка компания, а видът му бе унил, пише Хотарена.

Макар по нищо да не личи, Биляна е с около 10 години по-голяма от футболиста, почти на 45 г. За Божинов се оказа трудна задача да се намери постоянна половинка в живота и футболен отбор, в който да финишира кариерата си. След като напусна Ботев (Враца), нападателят отново остана без клуб, а сега и без жена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#happynewyear2020

A post shared by (@biljanadoll_official) on

Novini.bg
14446 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Некой си

2020.01.10 | 11:39

3

Да дойде да посвири на моя да я поизпитам,какво е научила, ще я почерпя после една шкембе чорба....

2020.01.10 | 12:20

4

да не забравиш да я поднесеш със чесън и лют пипер,та като ти се уригне насреща да има ефект

2020.01.10 | 11:15

2

"богат, хубав и верен човек" ..... що пък да не е "беден, грозен и верен" ???

поп Грую

2020.01.10 | 11:03

1

върна се за малко да посвири и да бъде разпорена и си би чукалата

Добави коментар

Водещи новини