Елтън Джон: Оцелях по чудо, трябваше да се науча отново да ходя

Популярният британски музикант Елтън Джон е имал проблеми с придвижването преди две години и отново е трябвало да се научи да ходи, съобщи сайтът "Контактмюзик".

72-годишният певец станал жертва на опасна инфекция след претърпяна операция, свързана с рак на простатата. Сър Елтън си призна, че той по чудо оцелял.

"Трябваше да се науча отново да ходя, бях много болен! Помолих се да не умра, защото исках отново да видя децата си. Слава Богу оцелях и сега съм добре!", доверява музикантът.

Елтън Джон отмени концерт

Елтън Джон продължил с гастролите, дори когато се чувствал ужасно зле. "На сцената в Лас Вегас изпитвах огромна болка. Течност се беше събрала под дебелото ми черво. Все пак изнесох концерта, носейки пелени след операцията. Помислих си - какво ли би си казала публиката, ако знаеше, че в момента се изпускам по малка нужда!"

Елтън Джон направи тези признания в шоуто на Греъм Нортън по Би Би Си. Той спомена, че оставил много части от себе си по болнични заведения - коса, сливици, простата, апендикс, бъбречни камъни.

Коментари

 1. 2019.11.19 | 19:34

  няма да е голяма загубата

  1. 2019.11.20 | 06:54

   Ако ти не се беше раждал света щеше да е по-хубаво място!... дано не ти е дълъг много пътя.
   .. искрено се надявам да нямаш деца!

 2. 2019.11.20 | 09:27

  сега ще почнат да ги продават по интернет тия неща дето е оставил :D

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още