Модел на "Плейбой" наби Ашли Коул

Ашли КоулАшли Коул Ашли Коул започва своята футболна кариера още като тийнейджър в местния лондонски клуб Арсенал. се оказа замесен в скандал, след като беше набит от модел на "Плейбой" в нощно заведение, пише в. "Телеграф".

Някогашният ляв бек на английския национален отбор и Челси отнесе юмруци в лицето от "зайчето" Карла Хауи, която защити честта на своята сестра близначка Мелиса, спрягана за бивша любовница на футболиста.

"Радвам се, че ударих Ашли КоулАшли Коул Ашли Коул започва своята футболна кариера още като тийнейджър в местния лондонски клуб Арсенал., чаках това от доста време", написа тя в социалната мрежа Туиър, но малко по-късно изтри поста си. Все пак красавицата разказа за инцидента пред британските медии, като отново потвърди за боя над Коул.

"Той се опитваше да ми се прави на интересен, а аз нямах представа какво става. Бях уплашена, затова го ударих. Бях с пръстен и го фраснах три пъти в челюстта. След това той започна да крещи: "Тя ми разби устата!", похвали се Карла.

От лагера на Ашли КоулАшли Коул Ашли Коул започва своята футболна кариера още като тийнейджър в местния лондонски клуб Арсенал. отказаха да коментират случката.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Клюки

още

Анкета

Коя от визиите на Деси Димитрова ви допада повече?

Коя от визиите на Деси Димитрова ви допада повече?

Избрано от Интернет