Актьорите на Слави "куци и сакати" след Младост 5

  • 12 март 2013 06:48

  • 12400
  • 19
Актьорите на Слави "куци и сакати" след Младост 5
©

Всички актьори на Слави са с леки травми, след като в събота заснеха последните два епизода от първия сезон на новото комедийно шоу по БТВ "Младост 5".

Докато Краси Радков се върти около себе си, си секва кръста, Иво Сиромахов е с навехнато коляно, а Мариан Бачев - с леки болки в главата след удар със зелка.

Тримата заедно с Венета Харизанова са основните лица в шоуто. Те играят със собствените си имена. Милко Калайджиев, Карла Рахал и певицата Емануела са част от гост-звездите в предаването.

За 5 часа в събота екипът приключи снимките в "Модерен театър" в София. Слави Трифонов също е присъствал на финалните епизоди.

Последвайте канала на

Novini.bg
12400 19

Коментари 19

Добави коментар
дино атина

2013.06.06 | 17:47

19
актйорите на слави са неверятни но неговите режисйори и особенно ред колегиата немога да ги понасям и гледам и затова че те участват в новото шоо няма да го гледам
Нина

2013.06.06 | 17:47

18
Защо обиждате нещо, което все още дори не сте видели? Според мен шоуто ще бъде много интересно, форматът е световноизвестен и предполагам, че от бТВ също ще го изпълнят толкова добре! А за Слави каквото и да си говорите, стои 15 години в ефир с вечерно шоу без да му падне рейтинга - малко хора са успявали да го постигнат. "Мюзик Айдъл" и "Гласът на България" бяха правени от неговата продуцентска къща и затова мисля, че и "Младост 5" ще се получи забавно!
Hypo

2013.06.06 | 17:47

17
Поредната мега продукция на дългия, след неповторимия и единствен по рода си т.н. сериал "Текила Сънрайз" сега ще бъде пуснато и това! Българските зрители ще гледат отново глупостите на Славчо, Милко и провалена порно звезда опа чалга певица, както и невероятното излъчване не гиганта Сиромахов. Жалко, че го няма най-надарения големец в българската киноиндустрия Иван Кулеков. Искрено пожелавам на Слави сериала да бъде спрян след първата серия достатъчно ни е глупавото и платено предаване, а сега и това!
Красимира

2013.06.06 | 17:47

16
Според мен предаването ще е много интересно, гледала съм руския му вариант по първи канал - Южное Бутово се казваше. Така че не е нужно да се изказвате лошо за нещо, на което все още не сте дали шанс. При все, че имате някакви лични причини да ненавиждате Слави Трифонов, поне не обиждайте Сиромахов и Радков, които със сигурност много пъти са ви разсмивали. Поздравявам бТВ, че се опитва да ни предлага все по-интересни и успешни чуждестранни формати и пожелавам успех на предаването!

2013.06.06 | 17:47

15
ВСИЧКИ КОЙТО ПИШАТ ПРОТИВ ''ДЪЛГИЯ'' ДА МУ ЛАПАТ ДЪЛГИЯ

2013.03.21 | 23:20

12
Ами изплюй го бе педал !

2013.04.30 | 12:37

14
Тоя чалгар пак е събрал най- дразнещите ососби.Не знам кой нормален , интелигентен човек ще гледа тая помия.Май само роднините му.

2013.04.13 | 23:42

13
Вапцаров е виновен,че не каза истината.Слави Трифонов и «шоу»,са платените марионетки на юдео-ционистите,виновни за вкарването и пропагандирането на юдейската чалга в България. С престъпната си анти-Българска програма те са един от главните виновници,спомогнали за деградацията в Българската култура и унищожението на Бългаското самосъзнание като народ.Много в България не знаят за геноцида на юдео-ционистите спрямо народа ни и използваните от тях платени политици и народни предатели като Слави Трифонов. Лошото в сегашно време е че масата не вижда и не отценя сериозно и правилно фактите, които са пагубни за бъдещето на Българският Народ и Държава.
Платени коментатори

2013.03.16 | 15:39

5
Всички коментари са писани от едни и същи хора!! Слави това ,Слави онова .. дрън ,дрън СЛАВИ Е ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО КАЗВА МНЕНИЕ В ЕФИР! И ТО ПРИ ТЕЛЕВИЗИЯТА БТВ! КОЙ ДРУГ СМЕЕ ДА КАЖЕ НЕЩО?? Всички мълчат като п*тки и никой не иска да каже нещо иначе с работата му е свършено.
sfsd

2013.03.20 | 17:48

11
а когато казва че има честа да познава доган в ефир най-голямата измет,и когато с георги гергов един от най-големите бсп олигарси и мафиоти ходи на лов,когато кани в неговото предаване хора от бсп да плуят по бойко борисов почти всяко предаване,като борисов е такъв мафиот,защо му правеше евала преди да стане премиер и нека да си припомниме всички каде бойко борисов стана толкова популярен именно в неговото шоу,защо е искал от борисов места на министр преди изборите, един от свидетелите е бил росен петров, който го потварди в неговото предаване преди години (това може да се провери много лесно,защо постоянно защитава турското малцинство в негови предавания и т. н. това са безброй негови помиярщини,нима си сляп и глух а ????
;)

2013.03.18 | 17:08

10
Подлога на КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ и МУТРЕНСКИ ИНАТЕРЕСИ!!! Гаден мръсен продажник,на кой ли не лиза гъза. То не бе на ГЕЯ-МИШЕВ,на Бинев,на YES-ПРЪМОВА-КУНЕВА. БОКЛУК !!! Да се разкарва от екран и медийното пространство тоя плужек гаден !!!
Баба Пена

2013.03.18 | 04:26

9
Уяли са се, затова е.

Добави коментар

Водещи новини