Изчезнаха парите от всички закупени билети за спектакъл на Виктор Калев

  • 26 септември 2024 13:27

  • 44148
  • 1
Изчезнаха парите от всички закупени билети за спектакъл на Виктор Калев
© Bulfoto

Един от любимите актьори на България - Виктор Калев, се оказа обект на измама, свързана с хитовия спектакъл „Грамофонът“.

Заради случилото се Калев и екипът му свалиха представлението, което трябваше да се изиграе снощи.

Уважаема публика, спектакълът “Грамофонът”, обявен за 25 септември в Народно читалище “Напредък—969”, няма да се състои на тази дата.

Решението и отговорността за тази промяна са на организатора на събитието Рена Дранкюлева от Горна Оряховица, която постъпва некоректно, а не на екипа на Виктор Калев.

Съжаляваме за причиненото ви неудобство и ви уведомяваме, че в срок до 08.10.2024г. може да върнете закупените билети и да получите заплатените суми от организатора Рена Дранкюлева“, пише в официалната страница на Калев, като е посочен и телефонът на въпросната дама.

Пред „Телеграф“ продуцентът Кирил Кирилов сподели:  „Не ми се случва за първи път, но винаги е изключително гадно чувството да се окажеш жертва на некоректно отношение.  Не искам да коментирам повече за момента“.

Изплува шокираща тайна за Виктор Калев - ето защо никога не сме го виждали с жена

По информация на вестника са изчезнали приходите от всички закупени билети за големия спектакъл, което е недопустимо както към Виктор Калев, така и към всеки артист изпълнител.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
44148 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.09.26 | 16:28

1
Крадливо племе, ей!

Добави коментар

Водещи новини