Анелия призна: Имам друг

  • 27 септември 2024 09:19

  • 3554
  • 3
Анелия призна: Имам друг
© инстаграм

Поп фолк сензацията Анелия призна - "имам друг". С големи букви в социалните мрежи звездата обяви новината за премиерата на новата си песен, която пуска скоро. Заглавието на песента обаче провокира скорошните събития в живота на певицата. 

С новото парче певицата явно намеква, че е продължила напред след раздялата си с Любомир Захаринов, за който певицата се сгоди в началото на годината. Но дали наистина в живота си има друг мъж и песента е посветена на него, певицата не споделя подробности.

Бившият ѝ от своя страна смело показва новата си изгора в социалните мрежи. Именно от там стана ясно, че Захаринов е сменил Анелия за 20-годишна блондинка. 

Любо Захаринов смени Анелия с 20-годишна джукеста блондинка

Изпълнителката на "Погледни ме в очите" и Любомир се разделиха този февруари, малко след като той й подари годежен пръстен. От любовта им обаче, вече няма и следа, а бизнесменът се наслаждава на новата си тръпка. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3554 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
kravar

2024.09.27 | 11:25

3
dris ot diariq !

2024.09.27 | 09:55

2
Бъдете алфа мъжки на всяка възраст! Уникално нещо, което ще ви помогне да задоволите всяко момиче, вижте какво може-----> shout.to/maxpro
надежда дДойчева

2024.09.27 | 09:36

1
ИБАНИЯ ОЛИГОФРЕН МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-КА.ТИЛА ОТ СЕВЛИЕВО Е БЕЗОБИДЕН БЕЗРАБОТЕН ПСИХИЧНО БОЛЕН ГЕЙ, КОЙТО Е ДУХАЛ НА ЦИГАНИ И РАДИКАЛНИЯ ТУРЧИН АХМЕД МУСА В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР . ЛЕЖАЛ В ПСИХИАТРИЯТА! ТРЯБВА ДА БЪДЕ КАСТРИРАН И УМЪРТВЕН ЗА СЛУЖБАТА МУ КЪМ ОКУПАТОРА САЩ!

Добави коментар

Водещи новини