Андре Токев се връща на екран

  • 02 февруари 2023 11:49

  • 5083
  • 6
Андре Токев се връща на екран
©
Слушай новината Слушай новината

Топготвачът Андре Токев се връща на екран. Майсторът готвач имаше проблеми със закона, след като бе сгащен да кара пиян, но сега всичко това е зад гърба му.

Андре Токев и Петьр Михалчев ще се съберат отново заедно в предаването „Хелс китчън" по Нова телевизия, което ще тече на гърба на конкурентното „Сървайвър" по Би Ти Ви. Тримата мастършефове ще водят специални класове, а в единия ще се включат само известни лица, като инфлуенсърката и манекенка Виктория Капитонова.

„Много обичам да готвя, правя го с голям кеф и затова се явих в предаването „Мастьршеф“, казва родената в Чебоксари, Русия - Капитонова. Красавицата, която участва в шоуто „Ергенът“ по Би Ти Ви, е звезда в мрежата, като споделя с последователите си здравословни рецепти и фитнес съвети.

Вече е известно е, че шеф Ангелов остава в Нова тв и за предстоящия сезон, тъй като телевизията вече рекламира предаването с негово участие. В същото време от Би Ти Ви отдавна обявиха, че подготвят нов сезон на „Мастършеф", вече текат и кастинги за участниците. Но все още не е ясно кой ще влезе в новото жури. След напускането на Михалчев и проблемите със закона на Токев стана ясно, че Силвена Роу също е отпаднала от схемата по нейно желание.
 

Една от спряганите за жури във формата тази година е Севда Димитрова.

След 4 месеца в пандиза: Шеф Токев се завръща при тиганите

След като спечели шоуто, тя отвори собствен ресторант, където често е посрещала хора от телевизията, включително и за нейни официални фирмени събития. Проблемът при нея обаче е, че ynopumo отказва да яде месо и риба. Няма как да влезе в журито на формата, без да дегyстира от специалитетите с месо и риба, които участниците в него приготвят. Ето защо е възможно в крайна сметка да отпадне от журито. Като пореден съдия във формата се спряга и името на италианеца Марко Лукиари, който е един от най-честите гости в Би Ти Ви, откакто Андре Токев се махна от формата. Освен него мълвата твърди и че победителят от сезон 6- Ивайло Спасов, също може да участва като жури в предаването. Според информация на „България Днес“ новото жури вече е избрано, но договорите все още , не са подписани, така че е възможно в него да се правят промени.

Последвайте канала на

Novini.bg
5083 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ati

2024.02.18 | 08:55

6
Гледаите да не проруснете някои боклук.
Д

2023.02.09 | 22:35

5
Пиянката се завърна…

2023.02.04 | 22:21

4
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 3600 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2023.02.02 | 23:07

3
На кого е шеф тоя, че не ми стана ясно? Бивши пандизчии и пияндурници от класа ли ще гледаме?
eheh

2023.02.02 | 12:53

2
пияници в кухнята ли се казва предаването?

2023.02.02 | 12:13

1
ЧЕРВЕН БОКЛУК

Добави коментар

Водещи новини