Не е само Явор Бахаров: Известните българи, които признаха своите зависимости

  • 05 декември 2022 13:24

  • 6367
  • 4
Не е само Явор Бахаров: Известните българи, които признаха своите зависимости
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Актьорът Явор Бахаров е бил задържан в неделя вечер от полицията в София. Това потвърдиха от МВР. Бахаров е отведен от патрул на СДВР в сградата на 4-тo РПУ в столицата. По непотвърдена информация Бахаров е забелязан от полицаите да употребява забранени от закона вещества. Известният актьор вече има условна присъда за шофиране след употреба на алкохол и наркотици. Наказанието му бе наложено през юни 2021 г. и е с четири години изпитателен срок.

Но има и други родни звезди, които са си признавали, че са съгрешавали по един или друг начин, пише каналът Vbox7.

Ето кои са те:

Арестуваха aктьора Явор Бахаров

Сузанита

Признанието на Сузанита, че се бори със зависимост от наркотици, впечатли мнозина. Певицата събра смелост и излезе пред цяла България, за да разкаже за преживяното - за чувствата, събитията и решението. Решението ѝ беше приветствано от родителите ѝ, които за пореден път заявиха, че се гордеят с дъщеря си, която публично обявява къде е стигнала и че е потърсила помощ. Но всъщност Сузанита далеч не е първият популярен изпълнител или изобщо известно лице у нас, което споделя своята зависимост - било то от наркотици, алкохол или пък нещо друго. 

Миро

Изпълнителят беше поизчезнал от медийното внимание у нас за известен период от време, но се оказа, че се е борил с алкохолна зависимост. Пиел по всякакъв повод - и като е весел, и като е щастлив, и като е гневен. "Прекарах една цяла нощ в молитва, защото ми беше много зле вследствие на проблема с алкохола, защото пих цяла нощ и си казах, че не може по този начин.

Миро проговори за алкохола

Или умирам от това, защото този навик вече ме характеризираше като личност, или ще се измъкна", сподели той и призна, че е имало дори моменти, в които е криел от себе си количеството алкохол, което е изпил. 

Калин Терзийски

През 2016 г. той влезе в риалити, за да преодолее именно зависимостта си от алкохола. Нещо повече: той заяви, че връзката му с Елен Колева го е тласнала към алкохола. Във времето, когато изкарвал прехраната си като психиатър, пък редовно смесвал алкохол и успокоителни. 

Део

Певецът и водещ е споделял, че над 10 години се е борил със зависимостта си от наркотици. Борбата му била значително по-лесна, когато нямал пари. И той, подобно на Сузанита, е споделял, че средата и местата, които посещаваш, тласкат към забранените вещества. 

Део с разказ за кокаин, марихуана, екстази и алкохол

Жана Бергендорф

Историята на певицата е публично известна още от 2016 г., когато беше арестувана за употреба на кокаин, след като пък беше предизвикала лека катастрофа. Във VIP Brother тя публично си признава, че е взимала кокаин. "Най-важното ми е да спра кокаина. Знам какво съм си причинила. Трябва да ме оперират, защото главата ми е пълна с гной и затова толкова ми тече носът. Всичко е от кокаина", заяви тогава тя. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
6367 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
PaulaFox

2022.12.05 | 22:24

4
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 22 години съм) Секс модел съм) Обикновено продавам моите XXX снимки. Днес можете да ги видите безплатно. Ето връзката ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

2022.12.05 | 13:55

1
Ето ги родните звезди!
ЕДНА БЪЛГАРКА

2022.12.05 | 14:19

3
И всичките са "ВИП-персони, нали???!!!!
Ицо

2022.12.05 | 14:06

2
То премиера тупаше, та тия ли.

Добави коментар

Водещи новини