Шеф Михалчев се появи в друго предаване след напускането си от "MasterChef"

  • 04 април 2022 15:37

  • 57100
  • 5
Шеф Михалчев се появи в друго предаване след напускането си от "MasterChef"
© Булфото архив
Слушай новината Слушай новината

Седмица след като шеф Петър Михалчев съобщи, че напуска журито на „Мастършеф“, стана ясна причината за това негово решение. От кулинарното шоу на БТВ суши майсторът се мести в Нова телевизия.

Той вече показа снимка от кухнята на „Хелс Китчън“ заедно със своя бивш колега от „Мастършеф“ – Виктор Ангелов, който се премести там още преди 4 години.

Шеф Петър Михалчев аут от "MasterChef"

Петър Михалчев явно не смята да къса окончателно с кариерата си на тв звезда, а само да намали оборотите. Затова, вместо да работи в „Мастършеф“, където снимките са от сутрин до вечер, той е приел да гостува в предаването на Виктор Ангелов – „Хелс Китчън“.

Миналия понеделник той съобщи, че е в Нова телевизия. С това, без много да се обяснява, той даде да се разбере защо вече няма да работи в БТВ. Освен това Михалчев даде отговор на въпрос, който се върти в публичното пространство вече 4 години – откакто шеф Ангелов напусна „Мастършеф“, а именно – какви са отношенията между Ангелов и бившите му колеги в шоуто на БТВ.

„А...! С Виктор Ангелов, винаги сме били приятели и колеги“, написа шеф Михалчев в коментар към снимката си.

Той най-накрая сложи край на спекулациите, че в журито, с което тръгна „Мастършеф“ преди 7 години, е имало междуличностни проблеми. Такива явно никога не са съществували и единствената причина шеф Ангелов да напусне БТВ заради Нова тв най-вероятно е била по-добро заплащане, пише "Уикенд". 

Новината, че шеф Михалчев отново ще работи с шеф Ангелов, предизвика вълна от позитивни реакции. Засега той най-вероятно ще участва единствено като гост в предаването на Виктор Ангелов. Очаква се обаче занапред да се включи пълноценно или като негов партньор в „Кухнята на ада“, или със свое собствено предаване в Нова тв.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
57100 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
неразбиращ

2022.04.04 | 19:13

5
ЗАЕДНО,СИ ПОРКАТ!
Мери

2022.04.04 | 18:07

4
Малоумно, истерично предаване. Няма кой да гледа тези психари за един десерт.
Николов

2022.04.04 | 17:44

3
От както готвачите станаха шефове, света не е същия))) Да очакваме ли преименуване на чистачките?
Протестиращ

2022.04.04 | 16:09

1
Стига сте ни занимавали с тези готвачи, все едно са някакви нобелови лауреати!
PHAT FUSSI

2022.04.04 | 17:41

2
като не ти харесва не чети. за това има заглавия.

Добави коментар

Водещи новини