Андреа била на косъм от смъртта

  • 06 януари 2022 18:26

  • 8881
  • 7
Андреа била на косъм от смъртта
© Булфото архив
Слушай новината

Попфолк певицата АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа, изригна с гневен пост в социалната мрежа по повод бруталния бой между ученици в кв. „Лагера“ в София.

Певицата изрази възмущението си от честите случаи на насилие сред тийнейджърите и разказа какво е претърпяла самата тя, когато е била в 5-ти клас. Заради проявена жестокост, тя сподели, че и нейният живот е бил на косъм.

Бившата на Кобрата сподели, че е била тормозена в училище. 34-годишната фолк певица разкри, че нейни съученици "ме заринаха под снега и скачаха върху дробовете ми, докато не спрях да дишам за няколко секунди".

Сред биячите на момчето от "Лагера" била и бившата му приятелка

Вижте цялата шокираща изповед на певицата:

„Току-що изгледах въпросното клипче! На него се виждат група комплексирани подрастващи, на които боят от няколко човека върху едно беззащитно момче им дава някаква илюзия, че са “велики”, че са “силни”. Замислих се в какви семейства живеят тези деца. На какво ли ги учат родителите им? Дали изобщо в главите им има дори и малка нотка на усещане за морал, за разликата между добро и лошо? Когато бях малка, може би в 5-ти клас, аз също изживях нещо подобно. Група момчета от училище, поради факта, че много ме харесваха, решиха да изразят “любовта” си. Като ме заринаха под снега и скачаха върху дробовете ми, докато не спрях да дишам за няколко секунди. Тогава бях само 5 клас и не вярвах в правната система. Мислех си, че може би това е нормално, докато баща ми не разбра и отиде в училището. Където свика цялото училищно съсловие от директорката до учителите, защото това се случи в самото училище. Разбира се те не чувстваха никаква вина. Докато след една година, една от приятелките ми не влезе в болница с комоцио от удар, който беше насочен към мен, но аз умело продължавах да се защитавам. Защото на това ме научи системата! Че си сам! Че всеки си мълчи! А сега Ви питам, ще си мълчите ли? Същите тези деца след като не получат правосъдие, ще продължат! За тях насилието ще бъде нещо нормално! Ще го изразяват и не само върху хора, но и върху животни! Утре някой от тях ще реши, че е ок да убиваш.. Защото правосъдие няма! Има само сеир! Ако сме нормална държава, всички въпросни “побойничета”, виждам, че някои се вживяваха в боксьори. Щяха сега да са изправени пред съда! Преди седмица един човек мина през едно куче, ей така за кеф.. Питам какво стана с този човек? В какво се превърнахме? Имаме ли общество изобщо или всички сте в Instagram и TikTok и търсите сеира? Нямам какво да кажа, защото вече нямам думи! Нищо не се е променило от времето когато бях дете! Нямаме напредък като нация, като държава и най-лошото като хора“, нашиса АндреаАндреаТеодора Руменова Андреева, по-известна с артистичния си псевдоним Андреа,.

Novini.bg
8881 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2022.01.10 | 16:05

7
Не искам да я ебъ.

2022.01.07 | 20:16

6
Ти Андреьо и всички твои колеги, възпитахте такива деца. Ти, с твоите и на колежките ти, просташки текстове. Сега, ще има жътва дълго време, години.
ЕДНА МАЙКА

2022.01.07 | 08:20

4
Права е Андреа! Докато ще мълчим и ще се правим, че не виждаме какво се случва около нас? И че това не ни засяга? Та по тоя начин ние бавно, но сигурно се превръщаме в НЕЧОВЕЦИ! Хора, замислете се!!!

2022.01.07 | 17:24

5
за какво е права колежката ти ма, патицо проста? колко народ е пребил нейния тъпкач кypбат знаеш ли? мръсни коври.
Тая кypва

2022.01.06 | 20:50

3
не ходеше ли с един побойник от Студенски град, дето ако се бие сам, а не с още 50 като него, все го спукват?

2022.01.06 | 20:21

2
На нккой нямаше да липсва тая карикатура...
Кои

2022.01.06 | 19:30

1
Аеее стига бе....верно ли боли ме

Добави коментар

Водещи новини