Станишев в люта битка с Мария и Волен Сидеров за "Най - секси тройка"

  • 12 февруари 2012 11:55

  • 9768
  • 11
Станишев в люта битка с Мария и Волен Сидеров за "Най - секси тройка"
©

Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на влезе в люта битка с конкуренцията от "Атака". Експремиерът попадна в класацията за "Най-секси тройка", част от "Нощта на сексбомбите", където основен опонент му е Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Сергей е номиниран заедно с бившата си половинка Елена Йончева и настоящата Моника Йосифова, която забременя съвсем неочаквано от него. Лидерът на "Атака" пък е в тройка с Капка Сидерова и новата му любима Деница, пише paparazzi.bg.

След разразилия се медиен скандал с развода на Иван, той нямаше как да не бъде номиниран с двете си половинки - бившата Вихра и настоящата Ирина Сарачинова. Фолк гилдията пък е представлявана от Мария, която е в любовен триъгълник с бившия си съпруг Димитър Андонов и настоящия си любовник - милионерският син Християн Гущеров.

След бурният си развод с Аристотилис Фотилас и последвалата авантюра с колегата си от БТВ - оператора Светлин, Елена Петрова също се бори за приза.

Петата церемония на "Нощта на сексбомбите" ще се проведе на 24 февруари в "Планет клуб". По случай юбилея една звезда ще си тръгне с Гран При.

В момента тече трескава надпревара кои точно имена да попаднат в останалите номинации. До сега имената, които се спрягат за Сексбомба на годината са Светлана Василева, Мария, Лияна, Златка РайковаЗлатка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя казва за себе си: "Често се шегувам, че. При мъжете са Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален, Ивелин Попов, Кубрат Пулев, Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб.

Двойките са: Мартина и Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, Елена Паришева – Ивелин Попов, Ромина Андонова – Дарко Тасевски, Андреа – Кубрат Пулев.

Конкуренцията при водещите също е безмилостно жестока. Албена Вулева, Вили Сечкова, Мая Савова, Мира Добрева и Радост Драганова ще доказват коя е най-секси.

В отбора на най-секси блондинки са Галина Димитрова, Магда, Ивена, Цвети Янева.

Сексапилните предложение не са окончателни, тъй като медийното гласуване продължава.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9768 11

Коментари 11

Добави коментар
kur za gerberastite

2018.03.26 | 11:01

10
Глупости!Боко е най-секси педераста в България!Следват всички,които го харесват!

2018.03.26 | 11:02

11
Ето един отявлен БСП активист. Продължавай да си лапате пишките със Станишев. Аман от педали.
kkk

2018.03.26 | 11:01

9
тези класации са напълно не верни защото липсва Бат Бойко
aso

2018.03.26 | 11:01

8
трябва в парламента да се затворят вратите и да се направи една оргия да се сближите малко депутатите
Станислав Николов

2018.03.26 | 11:00

7
Само едни глупаци могат да клеветат Сергей Станишев - защото са на светлинни години от неговата интелигентност. И накрая-замислете се,че първи той от всички политици упорито и държавнически се противопостави против споразумението АСТА и ще видите ----че резултатите ще са положителни за потребителите на интернет......

2012.02.17 | 14:53

5
Чичко ти вестници не четеш ли. Кунева е докладвала и подписала АСТА. Тогава не беше ли сър Гей премиер.
отново парадокси......

2013.05.08 | 04:21

6
Тоя педал Станишев къде пак го слагате?? При условие ,че с Елена не са имали физическа връзка,тя си го каза в едно интервю,просто е помогнала на приятел. А, тази неговата е забременяла инвитро.Педалите от БСП пак са се активирали да му правят пиар,да не забравяме,че отрочето се появи точно преди изборите,нали се сещате защо?
джъдж

2012.02.17 | 14:51

1
Не бе колега ,не си прав - те са сбъркали само партньорите - има ли са предвид : СерГЕЙ Ст. , Кристиян Вигенин и Азер Меликов.

2012.02.17 | 14:53

4
www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си
pop

2012.02.17 | 14:53

3
всеки срещу всеки ...:)

2012.02.17 | 14:52

2
"настоящата Моника Йосифова, която забременя съвсем неочаквано от него" Тя просто не е очаквала, че може да забременее от него.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини