Кейт Мос бърка лютеница за приятели

  • 07 декември 2011 06:49

  • 1467
  • 0
Кейт Мос бърка лютеница за приятели
©

Супермоделът Кейт МосКейт Мос Кейт Мос е родена на 16 януари 1974 г. в южната част на Лондон. Родителите й се развеждат, когато е вари конфитюри и лютеници по специални рецепти, с които ще зарадва за Коледа най-доверените си приятели, пише таблоидът "Сън".

Близки на манекенката са споделили, че тя прекарва голяма част от времето си над печката, защото много обича да експериментира с нови вкусове. Така оползотворява домашната и екологично чиста продукция от имението си в Котсуолдс, но освен с авторски бурканчета Кейт възнамерявала да изненада близките си и с домашно произведени от нея сапунчета.

Мос и съпругът й музикант Джейми Хинс със сигурност ще се впуснат в скоро време и във винарския бизнес, след като тя му купи лозе във Франция за 130 хиляди британски лири. Хинс бил печен сомелиер и готви свой бренд. Естествено първата партида ще бъде на името на Кейт МосКейт Мос Кейт Мос е родена на 16 януари 1974 г. в южната част на Лондон. Родителите й се развеждат, когато е и най-вероятно ще излезе на пазара с търговската марка "Vin de Mossot".

Последвайте канала на

Novini.bg
1467 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини