Американка бушонира гаджето си. Бързо свършил

  • 28 ноември 2012 11:09

  • 5728
  • 4
Американка бушонира гаджето си. Бързо свършил
©

24-годишната жителка на Флорида Ракел Гонзалес бе арестувана, пише британският в. Сън.

Задържането на младата жена е станало въз основа на жалба на нейния интимен партньор. 30-годишният Ерик Дейвис се оплакал, че неговата половинка му е нанесла леки телесни повреди в областта на лицето. Причината за ударите е била, че по време на полов акт мъжът свършил преждевременно и това ядосало жената.

Полицаите, които дошли по сигнала на потърпевшия, също видели, че жената е много агресивна, но се отървали само с няколко псувни.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5728 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Крумов

2014.11.20 | 13:52

4
Научно доказано е, че мъжете, които се престарават в доказване на либидността си в по-късна възраст страдат от възпаление на простатата. Препоръката на изследователите е да си избираме жените не по красота, а по тяхната чувствителност или добре балансирано хормонално производство, което да ги изкачва лесно до висините на оргазма. Така ще се избягват семейните конфликти и операциите на простатата. Жените които страдат от свръх производство на естроген, обикновено са наследствено обременени, затова навремето родителите са играели съществена роля при избор за сродяване. Ако семейството на мераклийката е известно с шеврътлива майка или баба, то на синчето няма да бъде позволено да вкара беля в родата, само защото "белята" е подлъгала ергенина с неизпитана до този момент върховна наслада. А има такива баламурници, които се женят, само защото не са опитали друга жена!
tydjyfff

2014.11.20 | 13:51

3
s tu -tu 6te svar6i po-barzo pak pi6e6 maloumnosti ti kato si pravila ty-ty na polovin Balgariq ta kvo ima6 se za nai-dobra v pone edna oblast ?blqk i nqma6 i djuki hubavi za ty-ty gornata ti djuka si q podarila na kraino nujdae6ta se bila si vtora na koi ? a na teb koi nomer e toi
fantomas

2014.11.20 | 13:51

2
ne e dobre.zashto ne mu e napravila tu-tu predi towa...
Кънчо

2014.11.20 | 13:50

1
Така е, не е.б.е.ш, бият те.

Добави коментар

Водещи новини