Дръпнаха шалтера на Анелия по време на концерт

  • 13 май 2024 19:09

  • 16219
  • 2
Дръпнаха шалтера на Анелия по време на концерт
© Булфото архив

Дръпнаха шалтера по време на участие на Анелия. Токовият екшън се разиграл по време на изявата ѝ в столичния квартал „Люлин“.

Заради инцидента публиката избесня и взе да дюдюка и подсвирква. Отприщени бяха безпощадни коментари на хората под публикуваното видео. Те никак не са доволни, че Анелия не успя да изпее и една нота без подкрепата на електричеството.

„Така им се пада!“, коментира един, а друг е още по-безпощаден, припомняйки си аналогична ситуация с певицата Ваня Костова, пише Телеграф.

Само Мария пее на плейбек в „Капките”!

„Нека пее без микрофон, нали са много гласовити. Преди много години бях на един концерт на Ваня Костова, спираха тока по това време, пя на сцената без микрофон без музика, включително и родопски песни, народа беше на крака, това се казва талант, певица”, написа жена във ФБ.

Не се казва каква е точно причината за прекъснатия ток по време на концерта, но пък със сигурност стана ясно какво мислят някои меломани за липсата на реакция на представителите на попфолка, когато нямат зад гърба си ток.

Последвайте канала на

Novini.bg
16219 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
колко

2024.05.14 | 09:59

2
колко чикии съм бил докато я гледам тая на видео в младините
AtilaFox

2024.05.13 | 20:25

1
❤️Здравейте) Казвам се Мирослав Блажев, на 48 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки с други мъже) Моля, оценете снимките ми на ➤ X21.FUN

Добави коментар

Водещи новини