Семейни срещи и специални индивидуални уединения в голямата развръзка на "Ергенът"

  • 15 май 2024 13:16

  • 5891
  • 2
Семейни срещи и специални индивидуални уединения в голямата развръзка на "Ергенът"
© БТВ

Изключително емоционални обещават да бъдат финалните епизоди на „Ергенът“ в сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. по bTV. 

След драматичните събития, които разтърсиха имението на любовта през последните няколко седмици, Алек е изправен пред най-трудното си решение до този момент – да избере своя спътница в живота измежду трите дами, стигнали до финалната права по пътя към неговото сърце – Магдалена, Йоана и Надежда. 

Станаха ясни имената на трите финалистки в „Ергенът“

Бизнесменът е подготвил специални изненади за трите финалистки, а първата от тях е среща с най-близките им, които ще ги посетят в имението, за да им окажат подкрепа и да им дадат съвет. Алек ще отведе и трите претендентки на вълнуващи индивидуални романтични срещи из най-красивите кътчета на Родос, а в края на вечерта зрителите ще станат свидетели на последната за сезона „Церемония на Розата“, белязана от тъга и разочарование, след като „ергенът“ обяви решението си с коя от тях да се раздели на крачка от големия финал. 

Развръзката в третия сезон на „Ергенът“ предстои в четвъртък (16 май) от 20:00 ч. в ефира на bTV. Тогава в имението на любовта ще пристигнат майката и сестрата на Алек, които ще се запознаят с двете участнички, стигнали до заключителната фаза в надпреварата за сърцето на Младенов. Харизматичният „ерген“ ще има възможност да се уедини насаме с тях в имението си, а какво ще бъде окончателното му решение на финала на най-вълнуващото телевизионно приключение – предстои да разберем единствено и само по bTV! 

Последвайте канала на

Novini.bg
5891 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 06:10

2
❤️ Г­­о­­р­­е­­щ­и­­ ­­м­о­­м­и­­­ч­­­е­т­­­а­­­ ­­­в­­и­­ ­о­­­ч­а­к­в­а­т ­-­ X­1­­8­­.­F­­­U­­­N

2024.05.15 | 14:20

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини