6 нестандартни и стилни начина да си налеете вечерното питие

За едно изискано вечерно питие винаги ще се намери добър повод, независимо дали е празник или делник. Това може да е краят на изтощителен работен ден, равносметката за който е цял списък с отметнати задачи, или приятна компания, с която да споделите специалните моменти.

А разполагате ли с класни питиета, те несъмнено заслужават по-различен прочит от обичайните гарафи, бутилки и чаши, затова тук ви предлагаме 6 нестандартни и стилни начина да си налеете вечерното питие. Последното несъмнено е препоръчително да се случва на фона на подходящ интериор, така че при нужда от корекции в дома ви, обърнете се към професионални дизайнери.

Сладко изкушение


Вземете любимата си ароматна свещ, осигурете си подобаващ музикален фон и си подарете едно специално сладко изкушение с щипка нестандартност. Остава само да помислите какво вино бихте си налели в подобни извити форми.

Вижте още: 10 очарователни решения за осветителни тела за дома

Динозавърски тост

Постигнали сте дълго жадуван успех, изключително доволни сте от себе си и това е напълно заслужено. Събитието следва да се полее с драконовски тост. Какво по-подходящо от това да си налеете питие от този приковаващ вниманието съд?

Вижте още: Уникални дизайнерски легла

Околосветско питие

Ако ви липсват часовете по география, можете да ги подновите по един наистина любопитен начин. Поглезете се с едно околосветско питие, само внимавайте да не изпиете наведнъж всички океани, иначе рискувате да не ви е мирна главата сутринта.

В очакване на нещо специално

Какво ли ще е специалното питие, в очакване на което стоят тези чаши и гарафа? Каквото и да е, споделете го с важните за вас хора и си пожелайте да имате още много поводи за споделена радост заедно.

С послевкус на изящество

Пенливо вино, аромат на любов, обещание за красива вечер. Изяществото на съда, от който си наливате вечерното питие, в случая е задължително и несъмнено умело постигнато.

Пробив в системата

Ексцентричността тук се излива на тънки струи от преднамерено търсен пробив в системата. Трябва да сте много търпеливи, за да изчакате чашата ви да се напълни, но пък ефектността, която се получава, заслужава да бъде наблюдавана.

А вие как предпочитате вечерното си питие? Ако ви е по-приятно да е в компанията на гости, но се притеснявате, че няма къде да ги поканите, може би е време за ремонт на дома. Обърнете се към професионалисти, като направите безплатна заявка в MaistorPlus, разгледайте офертите от изпълнителите, свързали се с вас, и изберете този, след работата на когото да имате повод за позитивен пост и тост.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Вдъхновение за дома

още

Анкета

Бихте ли нощували в хотел-капсула?

Бихте ли нощували в хотел-капсула?

Избрано от Интернет