Практични вещи от палети за дома

  • 19 януари 2016 14:21

  • 42335
  • 4
Практични вещи от палети за дома
©

Дървените палети могат да се превърнат в удобно и красиво допълнение на всяко жилище. Те са почти безплатни. Могат да се разглобяват, режат, заглаждат, боядисват.

Това позволява на фантазията ви да се развихри и да намери безброй приложения на цели палети или части от тях. Ще ви помогнем с няколко практични предложения. А ако искате по-специално обзавеждане за дома си, ви препоръчваме да се обърнете към специалисти по изработка на мебели, заявката е безплатна!

Поставка за обувки

Разхвърляните обувки в коридора не са приятна гледка. Ето един полезен и много икономичен начин за подреждането и съхранението им. Тук не са нужни никакви дърводелски умения. Задължително е само доброто почистване и здраво захващане на една палета вертикално за стената. Бихте могли и да я боядисате. Това оставяме на вашата фантазия и творчество.

Вижте още: Как да си направим градинска люлка от палети

Огледало–пчелна пита

Разбира се, не е необходимо да спазите точно тази форма на елементите на огледалото. Важна е използваната основа. А това е още една идея за приложението на палети-в ролята на опорна конструкция.

Легло за домашен любимец

Целите палети могат да се разглобят и да се използват като отличен източник на качествен дървен материал за направата на различни мебели. След това винаги остават малки парчета. От тях можете да сковете легло за вашето куче или коте. Така ще зарадвате домашния любимец като му създадете удобство.

Удобна етажерка

Следващите предложения ще ви покажат колко благоприятна е структурата на палетите за претворяването им в практични етажерки за дома.

Необходимо е дървеният елемент да се постави до стената и здраво да се закрепи за нея. Лесно се монтират лавици на тази основа. Оцветяването оставяме на вашето въображение, а подреждането на книги и предмети на потребностите ви.

Виж още: Как да направим уникални бурканчета за подправки

Структурата е удобна и за друго практично приложение-чудесна стойка за велосипеди.

Практично бюро

Това е пример за едно лесно изпълнимо и евтино решение на проблема с липсата на бюро. Необходими са ви само една палета, четири крака (може да се използват подръчни материали) и плоскост. Има и различни други варианти на бюра от палети.

Вашата креативност ще ви подскаже и много други практични приложения на палетите. Ще се радваме да ги споделите с нас! А ако предпочитате мебели по поръчка, в MaistorPlus ще откриете опитни специалисти, разнообразни оферти и коментари от предишни клиенти. Не се колебайте да заявите вашия проект за обзавеждане още днес!

Последвайте канала на

42335 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Sonya

2018.02.20 | 15:21

4
Яко е!
мизерия

2016.04.28 | 10:00

3
икономията - майка на мизерията !!!!!!!!!!!!
Некоректен работодател!

2016.04.27 | 11:25

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

2016.04.17 | 07:33

1
до тука само пошлост, ама за мизерстваш народ и това е някакво временно решение.

Добави коментар

Водещи новини