Вдъхнови се през студените дни: проекти "Направи си сам" от Samsung

  • 28 октомври 2021 11:00

  • 38125
  • 10
Вдъхнови се през студените дни: проекти "Направи си сам" от Samsung
©

През последните години все повече се заговори за опазване на околната среда, устойчиво развитие и рециклиране. Истината е, че всеки от нас би могъл да допринесе за една по-чиста и по-запазена планета, при това, докато продължава да се наслаждава на преимуществата на модерния живот, а защо не и да се забавлява?

Доказателство за това са инициативите за устойчиво развитие, които Samsung поде. В тях изборът респективно поведението на потребителите са от съществено значение. И така всеки може даде своя принос за опазването на околната среда. Сред тях са създаването на дистанционно за телевизор, което се захранва със светлина или USB, и специалните еко опаковки на телевизорите.

Наскоро Samsung представи инициатива, свързана с еко опаковките на телевизорите на бранда. Замисляли ли сте се, че от големите кашони на новия ви телевизор бихте могли да си създадете чудесен проект “Направи си сам”, който да осмисли студените дни, които предстои да прекараме у дома? Именно това е предложението на Samsung, с което можете едновременно да се насладите на новия си телевизор, да се включите в опазването на околната среда, да се забавлявате и сами да си направите полезна вещ за дома.

Samsung насърчава потребителите да проявят въображение и да вдъхнат нов живот на опаковките, независимо от производителя на продукта, който са закупили – да ги трансформират в домашни условия в малка помощна масичка, класьор за списания, поставка за книги. А защо не и в къщичка или катерушка-играчка за котка или куче. Потребителите могат да снимат творенията си и да ги качат в Инстаграм, като ги маркират с #SamsungPetHome и #SamsungEcoPackage.

При разработката на новите еко опаковки на Samsung, дизайнерите на марката е трябвало да вземат няколко важни неща предвид: тя да предпазва телевизорите при транспортиране, да бъде дълготрайна и лесна за използване. Така те създават дизайн с щампа на бели точки, които се отпечатват върху картона и формират “решетка”, която потребителите лесно биха могли да следват, за да създадат своя проект. Samsung предлагат богат набор от схеми за изграждането на мебели от картон, които са достъпни в електронен формат, след сканирането на QR-код. В указанията са посочени както нивото на уменията, така и времетраенето на проекта, което позволява на потребителите по-лесно да подберат мебелите, с които решат да се захванат. Сред тях са полезни варианти като масички и лавици, мебели и къщички за домашни любимци, както и класьор за списания, или пък поставка за книги.

Еко опаковките на Samsung вече са внедрени при телевизорите на бранда, представени през 2021 г. В това число са включени Lifestyle гамата и по-голямата част от линията 2021 Neo QLED. Новата инициатива би могла да даде нов живот на до 200 000 тона кутии всяка година, а амбицията на компанията е да намали общия си въглероден отпечатък в производството на телевизори, да подобри енергийната ефективност и да използва все повече рециклирани материали в цялата си телевизионна гама.

Дистанционното Solar Cell е друга иновация за марката - чрез зареждането му със светлина или в електрическата мрежа се спестяват отпадъците от батерии AAA, които са изключително пагубни за околната среда. По прогнози на Samsung благодарение на тази промяна за 7 години ще бъдат спестени 14 000 тона вредни емисии. Друг любопитен факт при създаването на Solar Cell е, че в неговата конструкция са използвани 24% рециклирана пластмаса от бутилки, което прави продукта още по-устойчив.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
38125 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Manolov

2023.06.26 | 21:11

10
Земеделски и индустриален инвестиционен кредит без такси Ние сме банка, която предлага кредитни услуги за финансиране на вашите различни проекти в търговското земеделие и създаването на различни бизнеси. Предлагат се оферти от 8 000 до 5 000 000 евро с опция за изплащане на 2,5% лихва годишно. Свържете се с нас по имейл: (pacific-loan.service@outlook.fr), а също и 24 часа в денонощието чрез WhatsApp на номер: +33 745 550 314 за ваше най-добро удовлетворение, очаквам с нетърпение да ви чета много скоро

2023.01.31 | 20:21

9
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 3399 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2022.12.23 | 23:38

8
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 1800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2022.11.25 | 00:13

7
АБСТРАХИЙРАЙТЕ СЕ ОТ ТОВА И МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ„ ЗА ДА НИЕ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС НИ ПОСЕТЕТЕ ПЕЧЕЛИ РЕАЛНИ ПАРИ ОНЛАЙН! F A N T A S Y D N L . F R E E . B G
PaulaFox

2022.11.10 | 01:56

6
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062 (Копирайте връзката и я отворете в браузъра си)

2022.09.29 | 17:42

4
Екзекуция за всички поамериканчили се българи и целите им семейства ,лично аз искам да ги убия всичките от моята ръка като дигна ножа да го забия с всички сили в кухите им краварски тикви
който

2022.10.10 | 21:16

5
вади нож от това умира

2022.09.29 | 17:26

3
Как да направя секс с Вили Самсунк Сечкова?
Искам инструкция

2021.11.18 | 19:46

1
Как да направя секс с Вили Самсунк Сечкова?
Еми...

2022.06.19 | 08:55

2
То е куест, трябва първо да ѝ намериш циците.

Добави коментар

Водещи новини