Как да превърнем маломерното студио във функционално жилище

  • 19 октомври 2015 12:28

  • 13556
  • 0
Как да превърнем маломерното студио във функционално жилище
©

Макар да се слави като огромен мегаполис, запазената марка на Ню Йорк са малките жилища. Едно студио в Бруклин, разположено на площ от 20 кв.м., доказва, че в интериора не съществуват невъзможни неща.

Собствениците на маломерния апартамент са вложили куп хитри стратегии, за да превърнат това пространство в уютен и практичен дом. Ако и вие се нуждаете от вдъхновение и свежи идеи, свързани с реконструкцията на жилището, доверете се на опитните специалисти, регистрирани в MaistorPlus.

Обособете уединена спалня

В това помещение усещаме предприемчивия дух на собствениците, които са се сдобили с място за съхранение на вещи, без да отнемат от квадратурата на студиото. Освен това, по-високото ниво разграничава спалнята от другите помещения, докато близкият прозорец внася допълнително светлина. Секцията играе ролята и на нощно шкафче, всичко необходимо е налице.

Вижте още: Невероятно преобразяване на жилище, побрано в едва 40 кв.м

Използвайте стените на максимум

Голите стени могат да изпълняват редица практични роли. Вместо да се чудите как да ги украсите с картини и снимки, поставете телевизора или огледалото на тях. В това жилище дори малкото пространство до входната врата е практично запълнено със закачалка за велосипеди.

Разчупете традиционната визия на трапезарията

Един от основните проблеми на маломерните апартаменти е фактът, че никога няма достатъчно място за гости. Това може да се промени, ако вложите творчество в подредбата на трапезарията. Кой е казал, че високите столове, елегантно подредени около масата, са задължителни? Можете да се сдобиете с практична пейка, която лесно да приберете под масата.

Научете се да делите

Защо да губите излишно място за две бюра, когато можете да използвате едно по-дълго? Така всеки получава лично пространство, без това да се отразява на цялостното разположение на апартамента.

Вижте още: 6 начина да освежите дома си с минимален бюджет

Открийте скрития потенциал на вашето жилище

Колкото и невероятно да звучи, дори на 20 кв.м. може да имате собствен минибар. Подредете всички бутилки в артистични дървени кутии върху малък скрин, а под тях скрийте дребните вещи, за които никъде няма място. Ако и вие имате иновативни идеи, които искате да осъществите в дома си, не се колебайте да направите безплатна заявка в MaistorPlus и да сравните офертите на различни професионалисти.

Последвайте канала на

13556 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини