Хороскоп на пътешествията - част II

  • 06 юни 2016 16:20

  • 2998
  • 0
Хороскоп на пътешествията - част II
©

Продължение от част I

Везни

Любопитни, търпеливи, изпълнени с оптимизъм, сговорчиви и много гъвкави, Везните са идеални спътници за далечни пътувания. През първата половина от годината ще бъдете твърде заети със семейството и работата си, но от август нататък планетите ще се подредят в изгодни за вас позиции и ще имате чудесна възможност за продължителна почивка.

Астролозите ви съветват да се насочите към островите в Средиземно море – Балеарските или италианската Сардиния. Ако обаче наистина искате да избягате от грижите си, отидете в Япония, Бразилия или Аржентина.

Скорпион

Определението „гражданин на света“ подхожда идеално на Скорпионите. Навсякъде по земното кълбо те се чувстват като у дома си и се адаптират прекрасно във всякакви ситуации. Обикновено говорят свободно на няколко езика, което значително разгръща границите на комфортната им зона. Най-важното в едно пътуване за вас е да натрупате нов културен опит. Привличат ви места, изпълнени с тайнствено очарование и дори мистицизъм Например Петра в Йордания, пустинята Сахара в Мароко или Израел.

Прочети повече ТУК.

woman.bg
2998 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини