Летище София включва нови дестинации в лятното си разписание

  • 21 март 2024 13:06

  • 2048
  • 2
Летище София включва нови дестинации в лятното си разписание
© Pixabay

Летище София включва нови дестинации като Рига, Хелзинки, Скиатос и Бристол в лятното си разписание за тази година, съобщиха операторът на аеропорта.

Новото лятно разписание на столичното летище влиза в сила от 31 март.

За първи път от летище София ще има директни полети до Рига. Полетите до столицата на Латвия стартират на 2 май и ще се изпълняват три пъти в седмицата - вторник, четвъртък и събота.

От 3 юни стартират полети и до столицата на Финландия Хелзинки два пъти в седмицата - понеделник и петък.

От 1 юни до 28 септември ще се изпълняват редовни полети и до гръцкия остров Скиатос. Те ще бъдат всяка неделя. Редовните полети превозвачът ще изпълнява и до Бристол всяка сряда и неделя.

Ryanair с нови полети до Аликанте и Копенхаген

И това лято от летище София ще оперират голям брой чартърни полети до популярни дестинации като Анталия, Бодрум, Невшехир, Кайро, Хургада, Шарм ел Шейх , Катания, Олбия, Джерба, Санторини, Енфида и др., посочиха от СОФ Кънект. Ново предложение е и турския курорт Газипаша.

През летните месеци тази година от летище София ще има полети до 78 редовни и 28 чартърни дестинации, които ще се изпълняват от над 30 редовни и чартърни авиокомпании.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
2048 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Аааа

2024.03.27 | 12:06

2
А Бордо кога?

2024.03.21 | 14:48

1
Съпрyгата кyпи кaпcyли които подобpиxа ceкcа ни и пpомeниха живoта ни! Сeга съпpyгата ми е дoволнa и се чyвствaм като aлфa мъжки. Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим, eто тeзи кaпсyли:----> use.my/bioman

Добави коментар

Водещи новини