Слънчев бряг посреща Фондацията и Васил Найденов

  • 11 юни 2024 15:27

  • 780
  • 0
Слънчев бряг посреща Фондацията и Васил Найденов
©

Супер групата на България - Фондацията и Васил Найденов са кулминацията на Лято 2024.

Двата спектакъла на морския бряг са официално обявени от Bedroom beach. Сцената на клуба е запазена за Васил Найденов на 31 юли (сряда), а Фондацията ще има своята първа изява в Слънчев бряг седмица по-късно на 7 август. Абсолютните любимци на публиката, внимателно прецизират всички свои участия и трудно приемат покани от нощни клубове. Причината се крие в техните безкомпромисни изисквания към озвучаването и осветлението на местата, в които свирят и пеят. 

Фондацията е основана по идея на Дони през 2013г. Участниците в нея изпълняват най-големите си хитове в нови акустични аранжименти, а сред тях са още Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански. След турнета в САЩ, Канада, Австралия, Нова Зенландия, Европа и Азия те идват за първи път в Слънчев бряг. 

Васил Найденов пък ще се изяви на южния плаж Слънчев бряг за седма поредна година. Той винаги подготвя различен репертоар, който включва освен популярните му шлагери, песни с ново звучене и солови изпълнения. По традиция тези изяви събират стотици фенове на певеца, защото знаят, че той има сантимент към Bedroom beach и се раздава за публиката. Всяка година звездата излиза по няколко пъти на бис, а сред неговите гости са много популярни българи. 

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)

Novini.bg
780 0

Водещи новини