"Не можем да станем за работа": Съдят Мадона, защото концертите ѝ свършвали късно

  • 19 януари 2024 16:21

  • 10159
  • 3
"Не можем да станем за работа": Съдят Мадона, защото концертите ѝ свършвали късно
© Getty Images

Двама фена на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо в Ню Йорк съдят поп звездата за това, че е започнала концерта си по-късно, като твърдят, че това ги е възпрепятствало "да станат рано, за да отидат на работа" на следващата сутрин.

В дело, заведено във федералния съд на Бруклин, Майкъл Фелоус и Джонатан Хадън заявяват, че са купили билети за шоу на 13 декември в Barclays Center като част от турнето Celebration на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо.

Шоуто е обявено да започне в 20:30 часа, но МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо излиза на сцената чак след 22:30 часа, казва The Guardian. Концертът свършва след 1 сутринта и двамата остават блокирани заради ограничения обществен транспорт в този час. Късният финал на шоуто през седмицата също повлиява на способността им да се "погрижат за семейните си задължения на следващия ден", се твърди в съдебния иск.

МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо се качи на сцената по време на откриващата вечер на турнето Celebration в O2 Arena в Лондон само няколко месеца след като беше в интензивно отделение, предава БТВ.

Двамата потърпевши обаче обвиняват МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо и промоутъра на турнето в "безразсъдни, нечестни и/или измамни търговски практики" за забавения начален час, което двойката твърди, че представлява нарушение на договора и "безразсъдно упражняване на фалшиви реклама".

Мадона отложи световното си турне заради бактериална инфекция

Закъсненията не са необичайни в света на концертите. Самата МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо е изправена пред подобни съдебни дела и друг път: През 2019 г., когато фен във Флорида твърдеше, че закъснението ѝ по време на турнето Madame X е нарушение на договора и отново през 2020 г., в дело, заведено от двама посетители на концерт в Ню Йорк. По-късно и двете дела бяха отхвърлени доброволно.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
10159 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.01.19 | 19:33

3
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

2024.01.19 | 16:35

2
Европа и светът ще се възродят с Тръмп. Ще спрат тия войни и вируси и педерази и екофашизми и СBDC и IA

2024.01.19 | 16:26

1
ахахахаха, браво!

Добави коментар

Водещи новини