Лейди Гага краси корицата на юбилейния брой на "Вог"

  • 14 август 2012 09:11

  • 961
  • 0
Лейди Гага краси корицата на юбилейния брой на "Вог"
©

Българските фенове на Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в вече отброяват часовете до първата й изява у нас. С концерта си в зала "Армеец" тази вечер поп звездата поставя началото на европейската част от световното си турне "The Born This Way Ball".

Една от последните прояви на Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в преди обиколката е специална фотосесия, която е направила за юбилейното издание на сп. "Вог". В септемврийския му брой ще има и специално интервю с мегазвездата, съобщи БНТ.

Специалният брой на модната библия ще се появи на 21 август с рекордните 916 страници и с размерите на телефонен указател. Тогава списанието отбелязва своя 120 рожден ден. Кулминацията на броя е фотосесията на Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в. Тя позира само по огромна розова шапка с пера за красива снимка, поместена във вътрешните страници.

Авангардната поп дива краси и корицата на списанието. На нея е облечена в рокля на дизайнера Марк Джейкъбс, която подчертава извивките й. Косата й е в стил лъвска грива и, както обикновено при фотосесиите й, на лицето й няма много грим. Обяснението за това решение е дадено още на корицата на списанието, а то гласи: "Прическата е новият грим".

В интервюто към снимките Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в признава, че макар да е едно от най-известните лица в света, предпочита да се наслаждава на анонимни моменти, когато и където е възможно. Тя разкрива, че обича да се чувства малко безотговорна и да се държи като деветнадесетгодишна. Певицата споделя, че й харесва да се промъква в барове и да танцува гола или да прави любов на плажа без да бъде разпозната.

Последвайте канала на

961 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини