Турнето на Мадона в Северна Америка започва през декември

  • 16 август 2023 15:39

  • 399
  • 2
Турнето на Мадона в Северна Америка започва през декември
© Getty Images

Турнето на МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо в Северна Америка започва през декември, съобщи АП. 

През юни стана ясно, че певицата страда от бактериална инфекция, която доведе до хоспитализация. Северноамериканската част от турнето й "Celebration" трябваше да започне на 15 юли във Ванкувър и да приключи на 8 октомври в Лас Вегас. Датите на концертите бяха отложени, за да може МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо да се възстанови.

Мадона обяви, че здравето ѝ е приоритет и променя дати от турнето си в Северна Америка

Според новия график на 14 октомври певицата ще пее в Лондон, допълва БТА. 

На 13 декември МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо ще има концерт в "Бъркли център" в Ню Йорк. Турнето ще продължи до 24 април, когато ще бъде концертът в Мексико. 

Мадона отложи световното си турне заради бактериална инфекция

"Напът съм да се възстановя и съм изключително благодарна за всичко в живота си", написа певицата в Инстаграм по повод отлагането на датите на турнето. "Фокусът ми в момента е върху здравето ми. Ще бъде още по-силна, уверявам ви, и ще се върна при вас възможно най-скоро." 

Последвайте канала на

Весела Найденова
399 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ядосан

2023.08.25 | 20:30

2
Голям праз
гаднярката

2023.08.16 | 19:57

1
ама какво ме интересува тази.

Добави коментар

Водещи новини