Риана ще пее на партито на Бранджелина

  • 12 юли 2012 10:41

  • 1135
  • 0
Риана ще пее на партито на Бранджелина
©

Риана е избрана да бъде хедлайнер на олимпийско парти, което ще бъде организирано от Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския, предаде ТВ7.

По-късно този месец барбадоската певица ще пее пред известни личности и важни клечки, сред които херцогът и херцогинята на Кеймбридж, принц Хари, Дейвид и Виктория Бекъм и Никол Кидман.

Пит и Джоли организират благотворително парти в Лондон, което ще съвпадне със старта на Олимпиадата в края на юли, съобщи DigitalSpy.co.uk. Източник разкрива, че не само списъкът от гости ще бъде звезден.

Домът им в Лондон, в който ще посрещнат гостите, също ще блести. Той вече е минал през обновителни процедури, които включват инсталирането на огромни черни полилеи и покриване на стените с черни шифонени драперии. Ще има и канапета в брит стил.

Партито се очаква да представи най-доброто от британската култура и се предполага, че ще струва около 60 000 лири.

Вечерта ще започне с благотворителна вечеря в града, след което гостите ще бъдат транспортирани до дома на Брад и Анджелина, където ги чака забавната част.

Последвайте канала на

1135 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини