Мария Илиева и Преслава: "Лъжа е"

  • 14 декември 2022 21:17

  • 11453
  • 1
© Булфото (архив)

Мария Илиева изненада феновете си след като се появи на сцената заедно не с кого да е, а с ПреславаПреславаПреслава Колева Иванова, по-известна с артистичния си псевдоним Преслава, и пропя една от нейните известни песни, а именно "Лъжа е".

На видео в социалните мрежи се вижда, че на Мария Илиева тази музика не и е чужда, а дори напротив.

След Тита и Гери-Никол, и Мария Илиева залитна в лекия жанр.

Импровизираното дуетно изпълнение предизвика бурни реакции в социалните мрежи, където веднага заваляха одобрителни коментари от феновете на двете изпълнителки.


Освен че пее, майката на две деца и изпълнителка на хита  „Нищо“  се раздава и с кръшни танци, които ясно показват, че най-сетне е свалила излишните килца след раждането на дъщеря си София.

Мария Илиева стана майка за втори път

Преди години Илиева бе страстна опонентка на фолкжанра, но после смени тона. Тя дори бе изловена от папараци да купонясва с Елена Паришева и ПреславаПреславаПреслава Колева Иванова, по-известна с артистичния си псевдоним Преслава, в чалга клуб, а през 2012 година публично похвали лекия жанр.

"Аз не бих винила чалгата. Факт е, че е индустрия и това е похвално, защото един човек успя далновидно да прецени каква бизнес политика да има и наистина направи много сериозен бизнес от това", обясни тогава попизпълнителката, написа хотнюз.бг.

Последвайте канала на

Novini.bg
11453 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Sarbeca Z

2022.12.15 | 00:10

1
Два отвратително гнусни, прости и нелицеприятни боклука

Добави коментар

Водещи новини