Тейлър Суифт оглавява класацията на "Билборд" за сингли с "Anti-Hero"

  • 22 ноември 2022 15:06

  • 863
  • 0
Тейлър Суифт оглавява класацията на "Билборд" за сингли с "Anti-Hero"
© Getty Images

Американската певица Тейлър Суифт оглавява класацията на "Билборд" за сингли с "Anti-Hero" за четвърта седмица, съобщи сайтът на изданието, цитиран от БТА.

Парчето е от продукцията "Midnights", който излезе на 21 октомври и е начело на чарта на "Билборд" за албуми.   

"Anti-Hero", както и  "Shake It Off" през 2014 г. остават на върха на подреждането за  четири седмици. Суифт има девет песни, успели да се изкатерят до първата позиция в чарта, като най-дълго - седем седмици, там се задържа "Blank Space" през 2014-15 г.

Тейлър Суифт доминира на Американските музикални награди

След излизането на "Midnights", първите десет места в "Хот 100" на "Билборд" бяха заети само от парчета от новия албум на Тейлър Суифт. Тя влезе в историята като първата изпълнителка, реализирала подобен успех. 

Втората позиция в класацията на "Билборд" тази седмица е за Дрейк и 21 Савидж с парчето "Rich Flex". 

Сам Смит и Ким Петрас се нареждат на трето място с "Unholy", като отбелязват скок със седем позиции спрямо миналата седмица. Сингълът беше начело на "Хот 100" в края на октомври. 

В първата петица влизат също Стив Лейси с парчето "Bad Habit", следван от Хари Стайлс с "As It Was", който отбелязва скок с цели 12 места спрямо миналата седмица. Певецът бе начело на чарта  15 непоследователни седмици, след като през април излезе пилотното парче от албума му "Harry's House". 

Весела Найденова
863 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини