Тейлър Суифт оглавява класацията на "Билборд" за сингли с "Anti-Hero"

  • 22 ноември 2022 15:06

  • 883
  • 0
Тейлър Суифт оглавява класацията на "Билборд" за сингли с "Anti-Hero"
© Getty Images

Американската певица Тейлър Суифт оглавява класацията на "Билборд" за сингли с "Anti-Hero" за четвърта седмица, съобщи сайтът на изданието, цитиран от БТА.

Парчето е от продукцията "Midnights", който излезе на 21 октомври и е начело на чарта на "Билборд" за албуми.   

"Anti-Hero", както и  "Shake It Off" през 2014 г. остават на върха на подреждането за  четири седмици. Суифт има девет песни, успели да се изкатерят до първата позиция в чарта, като най-дълго - седем седмици, там се задържа "Blank Space" през 2014-15 г.

Тейлър Суифт доминира на Американските музикални награди

След излизането на "Midnights", първите десет места в "Хот 100" на "Билборд" бяха заети само от парчета от новия албум на Тейлър Суифт. Тя влезе в историята като първата изпълнителка, реализирала подобен успех. 

Втората позиция в класацията на "Билборд" тази седмица е за Дрейк и 21 Савидж с парчето "Rich Flex". 

Сам Смит и Ким Петрас се нареждат на трето място с "Unholy", като отбелязват скок със седем позиции спрямо миналата седмица. Сингълът беше начело на "Хот 100" в края на октомври. 

В първата петица влизат също Стив Лейси с парчето "Bad Habit", следван от Хари Стайлс с "As It Was", който отбелязва скок с цели 12 места спрямо миналата седмица. Певецът бе начело на чарта  15 непоследователни седмици, след като през април излезе пилотното парче от албума му "Harry's House". 

Последвайте канала на

Весела Найденова
883 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини