Град в САЩ ще носи името на известна певица

  • 14 март 2023 09:02

  • 677
  • 0
Град в САЩ ще носи името на известна певица
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Тейлър Суифт е на път да завладее света, макар да може да се твърди, че вече го е направила с втория си албум „Fearless“, съобщи “Giant freakin robot”. Многократната носителка на награди "Грами" сега печели още по-голяма чест: един град се преименува на Суифт Сити.

„Consequence“ съобщава, че Глендейл, Аризона, първият град от световното ѝ турне „The Eras“, ще бъде известен като Суифт Сити на 17 и 18 март в чест на първите две вечери от най-голямото музикално турне на планетата.

Тейлър Суифт е толкова популярна, че феновете ѝ успяха да убедят Конгреса на САЩ да разгледа монопола на Ticketmaster върху бизнеса с концертни събития. След като световното турне беше обявено, феновете предизвикаха срив на уебсайта и не можаха да закупят билети, които бяха изкупени от безброй ботове и прекупвачи.

Като се има предвид огромното търсене на билети за “The Eras” на всяка една спирка от световното турне в много страни, не е чудно, че Глендейл ще предприеме стъпката да се преименува, дори и само за два дни.

Участието на турнето “The Eras” във всеки град и държава е изключително популярно в момента, тъй като това ще бъде първият и гастрол от 5 години насам.

Росица Валентинова
677 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини