Адел даде начало на отменените си шоута в Лас Вегас

  • 18 ноември 2022 23:02

  • 2839
  • 2
Адел даде начало на отменените си шоута в Лас Вегас
© gettyimages

Певицата Адел каза преди днешното начало на шоутата ѝ в Лас Вегас, които преди 10 месеца отложи в последния момент, че "никога не е била по-нервна преди концерт", съобщи БТА. 

Изпълнителката на хитовете "Hello" и "Easy On Me", с които покори върховете на чартовете, се сблъска с враждебна реакция в интернет през януари, когато в сълзливо видео се извини на феновете, че не може да изнесе концертите си "Уикенди с Адел" ("Weekends with Adele") в хотел "Сизърс Палас" в столицата на хазарта. Като причина певицата посочи заболяването на половината й екип от COVID-19.

Адел каза, че екипът ѝ е "опитал абсолютно всичко", но е било "невъзможно да се довърши шоуто". Концертите трябваше да започнат на следващия ден и някои фенове вече пътуваха към Невада, когато научиха новината. 

Адел е голямата победителка в британските музикални награди

Ден преди началото на шоуто й в Лас Вегас, певицата и авторка на песни сподели в Инстаграм своя снимка на репетиция на фона на снимки от детството.

"Завладяна съм от емоции, невероятно нервна съм, не мога да стоя спокойно, защото съм толкова развълнувана. Винаги се страхувам преди концерти и го приемам като добър знак, защото означава, че ме е грижа и че просто искам да си свърша добре работата", написа Адел.

"Никога не съм бил по-нервна преди шоу в кариерата си, но в същото време ми се иска днес да е утре! Нямам търпение да ви видя там", добави още певицата.

Концертите на Адел в Лас Вегас ще продължат до март.

В интервю през юли 34-годишната изпълнителка обърна внимание на отлагането на шоуто й през януари, като заяви, че "определено е усетила разочарованието на всички" и е "съкрушена".

Адел, известна с баладите си за разбито сърце и носталгия, отбеляза музикално си завръщане миналата година с четвъртия си студиен албум "30". С него изпълнителката оглави чартовете по света. Преди броени дни "30" получи номинация в топ категорията за най-добър албум на водещите музикални награди "Грами". 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2839 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.19 | 11:05

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Анонимен

2022.11.18 | 23:45

1
Не е само един.

Добави коментар

Водещи новини