Братята Джексън тръгват на турне

  • 21 юни 2012 11:23

  • 1206
  • 0
Братята Джексън тръгват на турне
©

Четирима братя на Майкъл ДжексънМайкъл Джексън Майкъл Джоузеф Джаксън (Michael Jackson) е роден в Гери, Индиана, САЩ. Той е седмото от деветте деца на – Марлон, Джърмейн, Тито и Джаки, се готвят да застанат пред микрофоните и да изпълнят песента "Can't Let Her Get Away", която Джако бе включил в албума си "Dangerous", съобщава БТА.

По време на изпълнението си те ще се върнат към автентичната визия на "Джексън 5" от 17977 г. - дълги коси и сини костюми.

Три години след смъртта на Майкъл, четиримата му братя се готвят да се завърнат на сцената като състав. Те стартират турнето си "Unity" днес,  дни преди годишнината от кончината на краля на попа от свръхдоза от анестетика пропофол на 25 юни 2009 г.

Преди време четворката се появиха в риалити шоуто "The Jacksons: A Family Dynasty". Джърмейн тогава обясни, че братята искали да се съберат от години, но след смъртта на Майкъл им било нужно време, за да преодолеят мъката от загубата.

Турнето на "Джексън 5" започва в Онтарио, Канада и е планирано да приключи на 29 юли с концерт в Снокалми, щата Вашингтон. Концерти ще бъдат изнесени също във "Фокс тиътър" в Детройт, "Грийк тиътър" в Лос Анджелис и "Аполо тиътър" в Харлем, където "Джексън 5" печелят конкурс за таланти, преди да станат известни.

Последвайте канала на

1206 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини