Дуа Липа разкри, че подготвя нов албум

  • 11 май 2022 12:47

  • 2134
  • 2
Дуа Липа разкри, че подготвя нов албум
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Певицата Дуа Липа подготвя нов албум, съобщи ЮПИ, като цитира интервю на изпълнителката за списание “Вог”. Тя е на корицата на юнския брой на изданието.

Изпълнителката, която пише и текстове на песни, споделя, че третата й тава ще звучи по-зряло от предишните.

Последният албум на Дупа Липа (26 г.), наречен “Future Nostalgia”, излезе през месец март 2020 г., в първите дни на коронавирусната пандемия. В момента певицата е на турне, което започна през февруари. 

Дуа Липа споделя пред “Вог”, че  “Future Nostalgia” продължава да звучи “свежо”, но въпреки това тя работи и по нова продукция. “В продължение на две години бяхме замразени. Не успях да направя тези песни по начина, по който си ги представях, и сега шоуто … ми изглежда ново", казва звездата. "Но …  усещам, че продължавам бавно напред. Особено сега, когато започнах отново да пиша и да работя върху нова музика", добави тя.

Дуа Липа разкрива, че новият й албум е готов наполовина.

Дуа Липа е най-излъчваната британска певица

"Определено съм пораснала. Като цяло, независимо дали по отношение на звученето или на темите, съм по-зряла", казва певицата. 

Изпълнителката се похвали с корицата на “Вог” в профила си в Инстаграм, като нарече 2022 г. нейната "най-преобразяваща година“ досега.

"Толкова съм благодарна, че имам тази корица, за да ми напомня за най-преобразяващата ми година досега, в която усещам, че съм се променила изключително много на лично ниво. Чувствам се по-силна, горда от пътуването, което беше необходимо, за да ме доведе до тук и съм благодарна за цялата подкрепа, която получих по пътя", споделя тя.

Сред хитовете на Дуа Липа са "New Rules," "Don't Start Now," "Physical" и "Levitating." През март тя пусна последния си сингъл "Sweetest Pie", в който участва и Меган дъ Стелиън. 

Последвайте канала на

Весела Найденова
2134 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.05.11 | 18:44

2
ДУПЕ ЛУДО МОЖЕ И БЕЗ АЛБУМ
Пешо

2022.05.11 | 12:58

1
Косоварката е много пер верзна

Добави коментар

Водещи новини