The Prodigy се завръщат на Spirit of Burgas

  • 20 юни 2012 15:59

  • 1061
  • 0
The Prodigy се завръщат на Spirit of Burgas
©

The Prodigy и канадската поп-пънк група Sum 41 ще участват на Spirit of Burgas, съобщиха организаторите.

Това ще бъде третото посещение на The Prodigy в България и второ в рамките на фестивала
.Те бяха хедлайнери и през 2010 г.

Този път британската група, която в момента подготвя нов албум, ще се изяви на сцената на Централния плаж на 4 август, втория ден от събитието, пише dnevnik.bg.

Специално заради изискванията на The Prodigy ще бъде построена най-голямата сцена досега в България и въобще на Балканите, пишат организаторите на профила на фестивала в Twitter. Британците са обещали още по-голямо шоу от това преди две години.

Това ще бъде първо гостуване на Sum 41, които натрупаха голяма популярност в началото на миналото десетилетие. Те имат пет албума зад гърба си, както и съвместни изяви с Иги Поп, Роб Халфорд от Judas Priest, Metallica. През 2011 г. те бяха номинирани за "Грами" за най-добра рок песен (Blood In My Eyes), но загубиха в конкуренция с Foo Fighters. Вокалистът Дерик Уибли беше за няколко години женен за поп певицата Ъврил Лъвин.

Сред обявените до този момент имена на тазгодишното издание на Spirit of Burgas, което ще се проведе между 3-5 август, са Korn, Chase & Status, Тайни Темпа, Бъста Раймс, Ms. Dynamite, Армин ван Буурен.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1061 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини