Край на чакането: Адел най-накрая издаде нова песен!

  • 15 октомври 2021 13:47

  • 1627
  • 0
Край на чакането: Адел най-накрая издаде нова песен!
© Getty Images, архив

Днес целият музикален свят говори за ... новата песен на Адел. Британската певица с изящен глас "взриви" с парчето "Easy on me", което идва след цели шест години прекъсване. Песента е част от албума на носителката на няколко награди "Грами", озаглавен "30". 

С баладата Адел отново напомни на феновете си за себе си, които побързаха да определят песента като фаворит за всички музикални награди.

Видеото на "Easy on me" във фейсбук вече е гледанао от над 19 милиона. Коментарите пък са над 100 000. Отделно от феновете и много колеги на Адел я поздравиха за песента.

Визията на Адел в клипа към новото парче напомня за тази от предишните й песни. В началото отново има черно-бели сцени, а в края "преродената" героиня е заобиколена от ярки цветове. 

Адел и Бионсе с общ проект

Британската музикална икона впечатлява и с новата си визия. През последните години Адел драстично отслабва и показва, че се чувства добре в "новата си кожа". Отскоро чуждестранните медии говорят и за новата й любов - спортния агент Рич Пол. Двамата все по-често са забелязвани на публични събития.

Пред с. Vogue Адел е категорична, че "знае какво иска и наистина знае какво не иска" в живота и в любовта.

Снимка: Getty Images

Адел преживя тежък развод с предишния си съпруг. От брака си тя има момченце. 

Чуйте тук дългоочакваното завръщане на певицата: 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1627 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини