E-Type и Джени Бергрен от Ace of Base са новите имена в Spice Music Festival

  • 03 юни 2021 13:27

  • 368
  • 0
E-Type и Джени Бергрен от Ace of Base са новите имена в Spice Music Festival
© pixabay

E-Type и Джени Бергрен от популярната шведска група Ace of Base са новите имена в Spice Music Festival.

"90-те години бяха уникални по свой собствен начин - духът им продължава да живее и енергията им е несравнима. Чували сме много за българската публика и нямаме търпение да се срещнем с нея в Бургас!", казват в специално германците от U96.

Лирой Торнхил - един от основателите на Prodigy, също отправи своето послание към почитателите си у нас: "България е удивителна страна с много приятелски настроени хора. А публиката винаги успява да се включи в енергията на сетовете ми, така че за мен е удоволствие, че ще бъда част от Spice Music Festival 2021".

Събитието ще се състои на 6, 7 и 8 август в Бургас, предава БТА.

Другите звезди от 90-те, които ще пристигнат са DJ Bobo с шоуто Kaleidoluna, Макси Джаз - основателят и вокал на Faithless, британците Stereo MC`s, Кулио с хита си Gangsta`s Paradise, C-Block, Masterboy, Нана, Real Mccoy, евроденс поп формацията Alice DJ, и Vengaboys.

На фестивала се очаква и събирането на Дони и Момчил на една сцена. Съвместната им изява ще е с музикантите от "Фондацията" и е с надслов: "Фондацията" представя Дони и Момчил".

За втора поредна година Bomfunk MC`s отказаха предварително поетия ангажимент и няма да дойдат в Бургас, уточняват организаторите.
 

Novini.bg
368 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини