Саксофонистът на Killers се самоуби

  • 27 април 2012 14:09

  • 1059
  • 0
Саксофонистът на Killers се самоуби
©

Саксофонистът на рок бандата Killers, Томас Март, е открит мъртъв в дома си в Лос Анджелис. 33-годишният музикант се е самоубил, потвърди съдебният лекар.

Томас е открит в дома си с огнестрелна рана в главата в понеделник вечерта, посочва FemaleFirst.co.uk. Той е участвал в албумите "Sam's Town” и "Day & Age”, бил е част от турнетата на бандата през 2008 и 2009 г. в Австралия, Южна Америка, Африка, Европа и Северна Америка, пише inews.bg.

В знак на почит към колегата си музикантите от Killers пуснаха съобщение на сайта си: "Загубихме нашия приятел Томас Март. Молитвите ни са със семейството му. Почивай в мир, Томи."

Трагичната смърт на музиканта повтаря самоубийството от 1994 г. на Кърт Кобейн от Nirvana, който е основно вдъхновение за Killers.

Неотдавна басистът Марк сподели: "Nirvana определено са групата, която ме вкара в рока. "Come as You Are” е първата песен, която се научих да свиря. Спомням си как седях и се опитвах да я докарам. Дори не знам дали щях да свиря на китара, ако не беше Nirvana.”

В началото на годината групата съобщи, че е започнала работа по новия си, четвърти албум, който трябва да излезе тази година.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1059 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини