Майката на Риана я постави в конфузна ситуация

  • 27 април 2012 11:02

  • 857
  • 0
Майката на Риана я постави в конфузна ситуация
© интернет

Поп изпълнителката Риана се срамува от кратката си афера с актьора Аштън Къчър.

Певицата твърди, че въпреки липсата на мъж до нея се чувства щастлива. Музикалната звезда сподели е профила си в Twitter, че е останала засрамена от майка си, която се пошегувала за връзката й с актьора по време на светско събитие.

„Какво правихме тази вечер – пяхме песни на Боб Марли, пихме скоч, а майка ми реши, че ще бъде много подходящо да пусне шега за мен и Аштън Къчър”, сподели Риана в социалната мрежа, веднага след тържествената вечеря, на която бе поканена с майка си.
Певицата не разкрива какво точно е казала майка й, но от думите й ясно личи, че не и е особено приятно да се коментира аферата й с актьора. Риана заяви това много точно по време на пресконференцията по повод премиерата на филма „Бойни кораби”, в който тя участва.

На въпрос на журналистка дали Аштън Къчър ще се присъедини към нея на червения килим в Лондон, Рири отговори: „Уау, колко разочароващ въпрос! Сама съм и съм щастлива, ако това ме питате”.

Междувременно клюката свързва Аштън с актрисата от „Черен лебед” – Мила Кунис.

За Риана пък се говори, че отново се заиграва с бившия си – Крис Браун. Двамата ще записват обща песен, но R’n’B изпълнителката отрече слуховете, че ще се събират.

Последвайте канала на

857 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини