Холограма на Елвис Пресли в дует Джъстин Бийбър?

  • 26 април 2012 16:37

  • 1293
  • 0
Холограма на Елвис Пресли в дует Джъстин Бийбър?
©

Създателите на холограмата на покойния рапър Тупак Шакур (2Pac), която направи фурор на американския фестивал "Коачела", смятат да продължат и разширят дейността си. Санж Сурати, управител на компанията Music Technology, казва пред сп. "Ню мюзикъл експрес", че сред бъдещите им идеи е и холограма на Елвис Пресли, която да направи дует с поп звездата Джъстин Бийбър.

"Ставаме свидетели на една историческа и вълнуваща инициатива и би било чудесно, ако можем да я реализираме не само в Европа, но и в целия свят", казва още Сурати.

В плановете им за "съживяване" на вече покойни звезди попадат още Джими Хендрикс, Кърт Кобейн, Уитни Хюстън и Майкъл Джексън. Джаки Джексън, един от братята на Краля на попа, каза в скорошно интервю за в. "Сън", че би било чудесно, ако по този начин Майкъл Джексън и The Jackson 5 направят "съвместно" турне.

Въпреки слуховете, че и образът на Тупак Шакур също може да бъде представен на цялостно турне, д-р Дре, който също участва на фестивала, каза, че изненадата е била планирана единствено за тогавашното събитие и няма планове за следващи появи.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1293 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини