ДесиСлава дължи 10 бона данъци

  • 25 април 2012 11:09

  • 874
  • 0
ДесиСлава дължи 10 бона данъци
©

Толкова пророкуваната 2012-а година за критична се оказа наистина такава за ДесиСлава.

След като в началото на годината остана без телевизията си, сега чалгаджийката се оказала и със сериозни проблеми с властите.

Освен тоталния крах на музикалната й кариера, фолк певицата има сериозни проблеми и с властите заради бизнес начинанията си, пишат от „Всеки ден”. Бутиците, които изпълнителката имаше в Пловдив, вече били затворени. Тъй като търговската й дейност от много време насам търпяла огромни загуби, Деси Слава била принудена да тегли заеми от банки. Освен от банките обаче, детето на фолка било задлъжняло и на редица свои приятели.

От Нова година насам положението й станало още по-критично. Оказва се, че русокоста изпълнителка е напълно фалирала.

Независимо от факта, че е закрила цялата си бизнес дейност, на Десито й предстоят много сериозни проблеми. Причината за тях са 10 хиляди лева дължими данъци, които изпълнителката на „Схемата” имала за две години назад.

Стигнало се дотам, че властите вече са започнали проверки срещу фирмата й. Сега предстояло да й бъде направена пълна ревизия, което неминуемо ще доведе до санкции. Деси Слава като нищо ще попадне под ударите на закона, ако не намери някакъв вариант да погаси налозите си.

Последвайте канала на

874 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини