Тони Стораро: Азис заслужи да е "Певец на годината"

  • 17 април 2012 14:37

  • 2101
  • 0
Тони Стораро: Азис заслужи да е "Певец на годината"
©

Тони Стораро бе детрониран като „Певец на годината“ от АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. след петгодишната си тотална доминация.

Изпълнителят на „Кой баща те е направил” призна, че колегата му се представил доста по-добре през 2011-та и напълно e заслужил отличието.

„Аз пет години взимах наградата за „Певец на годината“, но не може човек винаги да е номер 1 и винаги да е на върха. Мисля, че АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. заслужаваше тази година да е „Певец на годината“, защото направи повече хитове от мене, коментира Стораро.

В момента той е на финалната права около записите на своя нов музикален албум. Очаква се до месец да е на пазара и от него да излязат доста горещи хитове, които да превземат дискотеките из страната, пише  kliuki.bg.

„Ще продължавам да правя песни и догодина ще видим. Така е по-интересно за нашия жанр. Иначе, ако аз взимам всяка година тази награда, няма да е интересно. Аз бях като абонат за наградата, а сега повече се настроих да работя“, казва Големия Тони.

Последвайте канала на

2101 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини