Мадона наказа дъщеря си заради цигарите

  • 10 април 2012 08:01

  • 2302
  • 0
Мадона наказа дъщеря си заради цигарите
©

Най-пресните клюки около МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо носят, че тя била ужасно сърдита на дъщеря си Лурдес, която преди седмица беше щракната да пуши на улицата.

Кралицата на попа решила да накаже тийнейджърката като й забранила да я придружава на предстоящото й турне, на което момичето трябваше да излезе заедно с нея на сцената, пише hotnews.bg.

"МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо беше бясна, когато видя, че из всички списания и вестници са плъзнали снимките на Лурдес с цигара в ръка. Мадж е привърженичка на здравословния начин на живот и не е съгласна дъщеря й да се трови, при това на 15-годишна възраст", издала позната на певицата.

"МадонаМадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо заяви на Лурдес, че трябва да залегне над учебниците, вместо да идва с нея на турнето. Лу чакаше с огромно нетърпение дебюта си на сцената и е безкрайно разочарована, че майка й я наказва по този начин", добавила близката на звездата.

Последвайте канала на

2302 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини