За малко да опърлят Краси Аврамов

  • 06 април 2012 17:43

  • 1128
  • 0
За малко да опърлят Краси Аврамов
© Булфото

“Голото тяло на Краси Аврамов предизвика токов удар!”, смее се собственичката на соларното студио, в което замалко не опърлили Човека глас днес малко преди обед.

“Не знам какво стана, но всички лампи гръмнаха и спря и тока на улицата! Още не знаем каква е причината. Зареждаме апарата с лампите, които са предписани, не са менте. Защо гръмнаха, не знам. Сменихме ги преди месец. Като гръмна, не знаехме какво става. Аврамов се развика, че е гол и момичетата не посмяха да влязат в кабината. Само го питаха дали е добре. На тъмно се облече и излезе. Не беше сърдит, даже ни покани на концерта си!..” каза още соларната бизнесдама, като ни помоли да не казваме за кое студио става въпрос.

“За пръв път се случва. Сигурно той се е “наелектризирал”!, шеговито отбеляза тя. За по-любопитните обаче няма как да не кажем, че става въпрос за елитарно студио в центъра на София, което Краси посещава не за първи път. Преди време се повдигна въпроса, че в много соларни студиа, за по-евтино използват обикновени крушки, от които не само че няма ефект за загар, ами и може да ти гръмнат над главата.

Последвайте канала на

1128 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини