Еминем изненадващо издаде албум

  • 17 януари 2020 13:39

  • 903
  • 1
Еминем изненадващо издаде албум
© Getty Images/Guliver

Рапърът ЕминемЕминемМаршъл Брус Матърс III (на английски: Marshall Bruce Mathers III), по-известен с издаде изненадващо албума "Music To Be Murdered By" заедно с видеоклип, призоваващ за промени в законодателството за огнестрелното оръжие, съобщиха Асошиейтед прес и БТА.

Предишният албум "Kamikaze" на ЕминемЕминемМаршъл Брус Матърс III (на английски: Marshall Bruce Mathers III), по-известен с също беше пуснат в продажба през 2018 г., без да бъде обявен предварително.

Еминем изненада с Kamikaze (видео)

Видеоклипът към "Darkness" - една от 20-те песни в новия албум, показва стрелба на концерт.

Текстът препраща към стрелбата на музикален фестивал в Лас Вегас през 2017 г., когато загиват 58 души. Клипът приключва с текст и кадри от съобщение за друго масово убийство в САЩ и призив за регистриране за изборите.

Линк към видеоклипа на сайта на ЕминемЕминемМаршъл Брус Матърс III (на английски: Marshall Bruce Mathers III), по-известен с насърчава посетителите да се свържат с няколко организации за предотвратяване на насилието с огнестрелно оръжие.

"Music To Be Murdered By" е 11-ият студиен албум на ЕминемЕминемМаршъл Брус Матърс III (на английски: Marshall Bruce Mathers III), по-известен с. В него участват също Ед Шийран, Скайлар Грей, Андерсън Пак, Джус Уърлд.

Последвайте канала на

Novini.bg
903 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ивайло

2020.01.17 | 22:40

1

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

Добави коментар

Водещи новини