Рапърът Еминем се завръща към актьорството 19 години след "Осма миля"

  • 19 август 2021 19:23

  • 2018
  • 3
Рапърът Еминем се завръща към актьорството 19 години след "Осма миля"
© Getty images

Рапърът и носител на "Грами" и "Оскар" ЕминемЕминемМаршъл Брус Матърс III (на английски: Marshall Bruce Mathers III), по-известен с се завръща към актьорството 19 години след дебюта си във филма "Осма миля", пише сайтът на сп. "Билборд", цитирано от БТА.

48-годишният ЕминемЕминемМаршъл Брус Матърс III (на английски: Marshall Bruce Mathers III), по-известен с ще изпълни епизодична роля в новата телевизионна драма BMF (Black Mafia Family), която разказва действителната история на известна престъпна фамилия.

Нова Зеландия плаща 415 хиляди долара на Еминем

Продуцент на поредицата, която ще бъде излъчена по-късно през годината в САЩ, е рапърът Къртис "Фифти сент" Джаксън. Освен това той ще режисира и епизод от нея.

Сериалът проследява историята на престъпна фамилия, участвала в трафика на наркотици и прането на пари в Детройт. ЕминемЕминемМаршъл Брус Матърс III (на английски: Marshall Bruce Mathers III), по-известен с ще се превъплъти в образа на Ричард Уърши-младши, известен като Уайт Бой Рик - най-младият информатор в историята на ФБР, който по-късно става наркодилър и е осъден на доживотен затвор за притежание на повече от 8 килограма кокаин.

Вече 52-годишен, Уърши бе пуснат на свобода миналия юни. За същия персонаж през 2018 г. излезе филмът "Хлапето Рик" с Ричи Мерит в ролята и Матю Макконъхи като Ричард Уърши старши. "Не може да продуцирам сериал, чието действие се развива в Детройт, и да не поканя за участие легендарния ЕминемЕминемМаршъл Брус Матърс III (на английски: Marshall Bruce Mathers III), по-известен с", написа в Туитър Фифти сент. Рапърът и продуцент разкри, че зрителите ще видя колегата му като младия Уайт Бой Рик. За целта ще бъдат използвани специални ефекти за подмладяване, подобни на тези във филма "Ирландецът" (2019) на Мартин Скорсезе.

Novini.bg
2018 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.08.19 | 21:31

3
Еминем е от републиканците снася факти като инфлуенсър

2021.08.19 | 20:20

2
Изглежда зле, като някакъв педераст.
ХХХ

2021.08.19 | 20:00

1
ИРАНЕЦЪТ ТРЯБВА ДА ГОВОРИ НА МАЙЧИНИЯТ СИ ИРАНСКИ ЕЗИК ДА ВЯРВА ВЪВ ТАНГРА И ДА ЖИВЕЕ В ПРАРОДИНАТА СИ ИРАН АКО Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И РОДОЛЮБЕЦ А НЕ ДА ПОЗВОЛЯВА НА НЯКАКВИ ГРЪЦКИ БРАТЯ ДА ГО УЧАТ НА ЕЗИК И ИМЕТО БЪЛГАРИ Е ВЗЕТО ОТ ДРЕВНИЯТ ГРАД БОЛГАР ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ТО Е ИЗМИСЛЕНО

Добави коментар

Водещи новини