Гаф разкри номинациите за наградите "Грами"

  • 20 ноември 2019 15:58

  • 885
  • 0
Гаф разкри номинациите за наградите "Грами"
© Getty Images

Според информация, случайно изтекла на сайта на Националната звукозаписна академия, присъждаща наградите "Грами", с най-много номинации тази година ще бъдат отличени Лизо, Били Айлиш и Ариана Гранде, съобщава сайтът WENN.

Номинациите ще бъдат обявени на 20 ноември, но наблюдателни фенове изловиха гаф на звукозаписната академия, от който проличава, че споменатите изпълнителки ще получат най-голям брой номинации.

Адел и Бионсе са записали обща песен

Страничката на Ариана Гранде на сайта на призовете "Грами" бе променена така, че се очаква догодина тя да се състезава за престижните грамофончета в 5 категории.

Според зорките фенове Лизо ще се окаже шампион, тъй като ще се сдобие с цели 8 номинации, докато Били Айлиш и Нас ще получат по шест. С номинации в три категории личат имената на Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в и Тейлър Суифт, докато Росалия, Лана дел Рей и Бионсе Бионсе Био̀нсе Жизел Ноулс-Картър (на английски: Beyoncé Giselle Knowles-Carter) е американска певица, актриса, ще получат по две. Дали тези прогнози ще се окажат верни, ще стане ясно до броени часове.

Последвайте канала на

БТА
885 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини