Soulfly идват за Loud Festival 2012

  • 19 март 2012 12:47

  • 668
  • 0
Soulfly идват за Loud Festival 2012
©

Поредната група, която ще се включи в Loud Festival 2012 са самите Soulfly. Метъл легендите ще взривят Летище София на 3 юни.

Soulfly са вече в нов състав след като Макс Кавалера и компания приеха в редиците си басиста Тони Кампос, познат на феновете от групи като Static X, Ministry и Prong. Soulfly за пореден път ще покажат на българската публика какво означава як метъл концерт, a шоуто им във втория ден на Loud Festival 2012 ще е първото фестивално участие на групата в България.

Soulfly е сред най-новаторските и разнообразни съвременни метъл банди, създадена през 1997 от Кавалера (основател и бивш фронтмен на метъл иконите Sepultura). Групата има зад гърба си осем студийни албума, няколко EP и сингли, като последният албум "Enslaved” излезе преди броени дни.

В началото си Soulfly свирят предимно нео-метъл със силно изразенo бразилско трайбъл влияние, но постепенно се насочват към по-тежкo и ектремно звучене. С всеки изминал албум, групата става все по-брутална, а на живо са една идеално смазана бойна метъл машина.

Както вече стана ясно, в първия ден на фестивала (2 юни), феновете на тежката музика ще могат да видят на една сцена Lacuna Coil, полските дет/блек метъли Behemoth, прогресарите от Symphony X, както и легендите W.A.S.P.

Двудневни билети за Loud Festival 2012 са в продажба ексклузивно в мрежата на Eventim.bg, в магазините на Germanos, Multirama, Office 1 Superstore, Пикадили, Техномаркет, Public и други, както и онлайн на www.eventim.bg.

Вече могат да бъдат закупени и специалните комбинирани билети, които включват двудневния пропуск за фестивала и място за палатка в къмпинг зоната.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
668 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини