Estelle идва за концерт в София на 10 май

  • 15 март 2012 10:43

  • 658
  • 1
Estelle идва за концерт в София на 10 май
© Guliver / Getty Images

Estelle изгрява на световната музикална сцена с песента си "American Boy" в дует с Кание Уест.

Тя става най-успешния хит в кариерата й, донесла й награда "Грами" и влязла в челните места на световните класации. Това е една от многото колаборации на британката, пише btvnews.bg.

С таланта си тя успява да събуди интереса на големи имена от музикалния бизнес и реализира дуети с Уайклеф Жан, Джон Леджънд, Gym Class Heroes, Шон Пол, Дейвид Гета, Nas, Busta Rhymes, Rick Ross и канадския рапър Kardinal Offishall.

На 28 февруари тази година Estelle отпразнува излизането на пазара на дългоочаквания й трети студиен албум "All of Me", който тя ще представи на живо и пред българските си фенове.

Билети за събитието ще могат да бъдат закупени предварително в мрежата на Eventim на цена от 40 лв, като в деня на събитието, на входа, цената ще е 50 лв.

Събитието се организира от екипа на Elevation Festival.

 

Последвайте канала на

658 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Gosho

2012.03.15 | 10:55

1
Една оферта за всеки, WAZZUB е новият еквивалент на facebook. Схемата е проста. Правиш си регистрация (отнема 2-3 min) и се опитваш да привикаш още хора. За всеки получаваш по $1. Съответно и когато хората, които си поканил поканят други, също $1. Така до 5-то коляно :) Няма кликане на банери или гледане на реклами. С този линк можете да се регистрирате ------ signup.wazzub.info/?lrRef=4e4b9631 . Нищо не губите, ако опитате. Туко-виж това станало приятна изненада. Успех!

Добави коментар

Водещи новини