Мария си купи фланелка на Благой Георгиев

09 юни 2011 14:25

Мария си купи фланелка на Благой Георгиев
© hotNews.bg
6518 0

Румънският композитор придружи дуетната си половинка Андреа, която бе облечена в супер шикозен и секси гащеризон, за да раздаде наградите на големите победители.

Водещата Нина Никол започна с обявяването на най-провокативната снимка. Отличието грабна Камелия, която гола се гушка с дистанционното в леглото.

Най-стилна звезда стана Мария, която блестеше в къса бяла рокличка. Най-досадна звезда е Денислав, а най-кичозна - Сашка Васева.

Най-голяма издънка си спечели АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, която изхарчила 50 хиляди на Ники Михайлов за месец. Скандалът на годината бе определен за Николета и Валери, а приза им взе световният и олимпийски шампион по вдигане на тежести Стефан Ботев, тъй като двамата заминаха за Италия ден по-рано.

Най-пикантна звезда е Светлана Василева, а Гери Райчевска отнесе приза за най-сочен бюст.

Изкочилите гърди на ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и й отредиха най-провокативна снимка, най-слушан хит отиде при Андреа и Илиян и отново Андреа взе наградата за най-гореща звезда.

Блондинката определено доказа, че е такава, след като хвана микрофона и изпя дуета си с Кости „Шампанско”, както и „На екс”. Да танцува с нея на сцената се качи и Мария.

Между отделните категории се състоя и ревю с бутикови тоалети, като в него се включи и водещата на "Неудобно" Ива Атанасова.

Събититето бе и социално ангажирано, като се проведе благотворителна кампания в помощ на трансплантираните деца и подкрепата на донорството в България. Успоредно бе проведен и звезден търг за децата от Дом Надежда.

В най-голяма атракция се превърна късметлийската футболна фланелка от Терек на Благой Георгиев, която след ожесточена битка попадна в ръцете на Мария.

Количката на малката Марая пък си я купи Гери Райчевска. Ексклузивната шапка на Румънеца и Енчев отиде в ръцете на Цвети Дилчева. Бяха разпродадени още шапката от първия клип на Емилия, както и диадемаи блузка на Мисис България Галина Недялкова.

6518 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини